Kold bearnaisesauce

Limesauce til dampet fisk
15 min
Giv din fiskeret ekstra spræl med en frisk og lækker limesauce.
Ingredienser
Antal portioner
-
3½ dl Karolines Køkken® Cremefraiche 38%
-
3½ dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18%
- 4 spsk hakket frisk kruspersille
- 4 tsk friskpresset limesaft
- 1 tsk groft salt
- friskkværnet peber
Sådan gør du
Sådan gør du
Kom fraiche i en tykbundet gryde, og varm den op. Tilsæt persille og smag til med limesaft, salt og peber. Hæld evt. lidt af væden fra fisken i saucen.
Tip
Saucen er velegnet til dampet havørred eller andre dampede fisk.
Næringsindhold, pr.
- Energiindhold for hele retten: 7610 kJ
- Energifordeling:
- Fiber: 0,9 g
- Protein: 4 %
- Kulhydrat: 5 %
- Fedt: 91 %
Kilde:
Karolines Køkken®