Limesauce til dampet fisk

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

15 min

Giv din fiskeret ekstra spræl med en frisk og lækker limesauce.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom fraiche i en tykbundet gryde, og varm den op. Tilsæt persille og smag til med limesaft, salt og peber. Hæld evt. lidt af væden fra fisken i saucen.

Tip

Saucen er velegnet til dampet havørred eller andre dampede fisk.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7610 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,9 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 5 %
  • Fedt: 91 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: