Limesauce til dampet fisk

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

15 min

Giv din fiskeret ekstra spræl med en frisk og lækker limesauce.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom fraiche i en tykbundet gryde, og varm den op. Tilsæt persille og smag til med limesaft, salt og peber. Hæld evt. lidt af væden fra fisken i saucen.

Tip

Saucen er velegnet til dampet havørred eller andre dampede fisk.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7610 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,9 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 5 %
  • Fedt: 91 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: