Limesauce til dampet fisk

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

15 min

Giv din fiskeret ekstra spræl med en frisk og lækker limesauce.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom fraiche i en tykbundet gryde, og varm den op. Tilsæt persille og smag til med limesaft, salt og peber. Hæld evt. lidt af væden fra fisken i saucen.

Tip

Saucen er velegnet til dampet havørred eller andre dampede fisk.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7610 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,9 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 5 %
  • Fedt: 91 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag