Løgblinis og æblesellerikompot

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Blinis eller vegetarbøffer - brug dem som du vil, de er gode som begge dele.

Ingredienser

Antal portioner

Løgblinis - ca. 16 stk.

  • 25 g smør

Æblesellerikompot

  • 4 dl æblemost eller æblejuice
  • 3 uskrællede æbler i både, fx ingrid marie
  • 1 knoldselleri i stave
  • 1¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • frisk rosmarinkvist

Tilbehør

  • 240 g rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Løgblinis

Bland alle ingredienserne og stil "farsen" tildækket i køleskabet i ca. 15 min.

Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en pande. Læg 8 små bunker "fars" (a ca. 1½ spsk) i panden og tryk dem lidt flade. Steg de 8 løgblinis ved jævn varme i ca. 12 min. - vend dem af og til. Tag de stegte blinis op og hold dem varme. Steg de sidste 8 løgblinis i resten af smørret.

Æblesellerikompot

Hæld imens æblemosten i en gryde og bring mosten i kog. Kog æblemosten ved kraftig varme i ca. 10 min. til den næsten er kogt væk. Kom æblebåde og selleristave i gryden og kog dem i siruppen i ca. 4 min. Tilsæt salt og peber og smag til.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8040 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 45,1 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 60 %
  • Fedt: 26 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: