Løgsalat med kylling

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

En nem salat med kylling og masser af grøntsager i cremet peberrodsdressing.

Ingredienser

Antal portioner

  • 100 g rensede blandede babysalatblade
  • 1 dåse røde kidneybønner (ca. 420 g)
  • 400 g kolde, dampede haricots verts
  • 3 spsk fintrevet frisk peberrod

Tilbehør

  • 240 g ristet rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad ca. 10 g af smørret blive gyldent i en pande. Brun kyllingekødet ca. 1 min. på hver side og steg det derefter ved svag varme i ca. 5 min. - vend af og til. Drys med salt, tag kødet op og riv det i strimler med 2 gafler. Gør panden ren og lad resten af smørret smelte ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løgene ved svag varme og under omrøring i ca. 5 min. Tilsæt fløde og salt og bring blandingen i kog. Vend kødet i løgfløden og lad den køle af.

Læg en bund af salatblade i et fad (gem lidt til pynt). Hæld kidneybønnerne i en sigte og brus dem over med koldt vand. Vend kidneybønner, grønne bønner og peberrod i den afkølede løgfløde og anret løgsalaten på de små salatblade. Server salaten med ristet rugbrød.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8040 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 42,5 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: