Løgsalat med kylling
30 min

Løgsalat med kylling

En nem salat med kylling og masser af grøntsager i cremet peberrodsdressing.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Løgsalat med kylling

En nem salat med kylling og masser af grøntsager i cremet peberrodsdressing.

Antal portioner
  • 100 g rensede blandede babysalatblade
  • 1 dåse kidneybønner i lage
  • 400 g kolde, dampede haricots verts
  • 3 spsk fintrevet frisk peberrod

Tilbehør

  • 240 g ristet rugbrød

Fremgangsmåde:

Lad ca. 10 g af smørret blive gyldent i en pande. Brun kyllingekødet ca. 1 min. på hver side og steg det derefter ved svag varme i ca. 5 min. - vend af og til. Drys med salt, tag kødet op og riv det i strimler med 2 gafler. Gør panden ren og lad resten af smørret smelte ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løgene ved svag varme og under omrøring i ca. 5 min. Tilsæt fløde og salt og bring blandingen i kog. Vend kødet i løgfløden og lad den køle af.

Læg en bund af salatblade i et fad (gem lidt til pynt). Hæld kidneybønnerne i en sigte og brus dem over med koldt vand. Vend kidneybønner, grønne bønner og peberrod i den afkølede løgfløde og anret løgsalaten på de små salatblade. Server salaten med ristet rugbrød.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8040 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 42,5 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 25 %
Print