Løvstikkepasta med spidskål og kylling

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

Løvstikke smager dejligt af forår. Den er ganske kraftig, så gå forsigtigt til værks. Den kaldes også maggi-urt.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2¼ liter vand
  • 2¼ tsk groft salt
  • 300 g tørret fuldkornsspaghetti
  • 10 forårsløg i ringe
  • 25 g smør
  • 550 g rensede kyllingeinderfileter
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • frisk løvstikkeblad

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand tilsat salt i kog i en stor, tykbundet gryde. Kog spaghettien 10-11 min. til den er mør uden at være blød. Tag ca. ½ dl kogevand fra. Tilsæt forårsløg og lad spaghetti og løg dryppe af i et dørslag.

Lad imens smørret blive gyldent i en pande. Steg kyllingeinderfileterne ved jævn varme i ca. 5 min. - vend af og til. Drys med salt og peber.

Bring fløde og den halve dl kogevand i kog i den store gryde. Tilsæt spidskål og bring blandingen i kog. Vend kyllingekød, den afdryppede spaghetti, løvstikke og salt i og varm retten godt igennem. Smag til.

Tip

Server evt. lime eller citron til.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9550 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 42 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 24 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: