Løvstikkepasta med spidskål og kylling
30 min

Løvstikkepasta med spidskål og kylling

Løvstikke smager dejligt af forår. Den er ganske kraftig, så gå forsigtigt til værks. Den kaldes også maggi-urt.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Løvstikkepasta med spidskål og kylling

Løvstikke smager dejligt af forår. Den er ganske kraftig, så gå forsigtigt til værks. Den kaldes også maggi-urt.

Antal portioner
  • 2¼ liter vand
  • 2¼ tsk groft salt
  • 300 g tørret fuldkornsspaghetti
  • 10 forårsløg i ringe
  • 25 g smør
  • 550 g rensede kyllingeinderfileter
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • friske løvstikkeblade

Fremgangsmåde:

Bring vand tilsat salt i kog i en stor, tykbundet gryde. Kog spaghettien 10-11 min. til den er mør uden at være blød. Tag ca. ½ dl kogevand fra. Tilsæt forårsløg og lad spaghetti og løg dryppe af i et dørslag.

Lad imens smørret blive gyldent i en pande. Steg kyllingeinderfileterne ved jævn varme i ca. 5 min. - vend af og til. Drys med salt og peber.

Bring fløde og den halve dl kogevand i kog i den store gryde. Tilsæt spidskål og bring blandingen i kog. Vend kyllingekød, den afdryppede spaghetti, løvstikke og salt i og varm retten godt igennem. Smag til.

Tip

Server evt. lime eller citron til.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9550 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 42 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 24 %
Print