Luftig ingefæris med hindbær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

1 timer

Hjemmelavet is - varier gerne i smag og pynt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 æggehvider (ca. 4 spsk)
  • 5 dl Arla Cultura® hindbær
  • 3 spsk finthakket sød syltet ingefær
  • 125 g rensede hindbær

Pynt

  • frisk citronmelisseblad

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æggehviderne stive. Tilsæt 3 spsk af lagen fra de syltede ingefær og pisk i yderligere ca. 3 min., til et sejt skum. Vend det syrnede produkt og syltet ingefær i skummet. Kom blandingen i en ismaskine og frys til is.

Fordel ingefærisen på tallerkener. Pynt med hindbær og 1 spsk ingefærlage. Server straks. Isen tør hurtigt, så den skal spises med det samme.

Tip

Når isen er kørt på ismaskinen kan den efterfølgende opbevares i fryseren.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3410 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,6 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 76 %
  • Fedt: 9 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag