
Luftig ingefæris med hindbær
1 timer
Hjemmelavet is - varier gerne i smag og pynt.
Ingredienser
Antal portioner
- 2 æggehvider (ca. 4 spsk)
- 3 spsk lage fra de syltede ingefær
-
5 dl Arla Cultura® hindbær
- 3 spsk finthakket sød syltet ingefær
- 125 g rensede hindbær
- 1 spsk lage fra de syltede ingefær
Pynt
- frisk citronmelisseblad
Sådan gør du
Sådan gør du
Pisk æggehviderne stive. Tilsæt ingefærlagen og pisk i yderligere ca. 3 min., til et sejt skum. Vend det syrnede produkt og syltet ingefær i skummet. Kom blandingen i en ismaskine og frys til is.
Fordel ingefærisen på tallerkener. Pynt med hindbær og lidt ingefærlage. Server straks. Isen tør hurtigt, så den skal spises med det samme.
Tip
Når isen er kørt på ismaskinen kan den efterfølgende opbevares i fryseren.
Næringsindhold, pr.
- Energiindhold for hele retten: 3410 kJ
- Energifordeling:
- Fiber: 23,6 g
- Protein: 15 %
- Kulhydrat: 76 %
- Fedt: 9 %
Kilde:
Karolines Køkken®