Luftig ingefæris med hindbær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

1 timer

Hjemmelavet is - varier gerne i smag og pynt.

Ingredienser

Antal portioner

  • 125 g rensede hindbær
  • 1 spsk lage fra de syltede ingefær

Pynt

  • frisk citronmelisseblad

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æggehviderne stive. Tilsæt ingefærlagen og pisk i yderligere ca. 3 min., til et sejt skum. Vend det syrnede produkt og syltet ingefær i skummet. Kom blandingen i en ismaskine og frys til is.

Fordel ingefærisen på tallerkener. Pynt med hindbær og lidt ingefærlage. Server straks. Isen tør hurtigt, så den skal spises med det samme.

Tip

Når isen er kørt på ismaskinen kan den efterfølgende opbevares i fryseren.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3410 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,6 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 76 %
  • Fedt: 9 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: