Luftig ingefæris med hindbær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

1 timer

Hjemmelavet is - varier gerne i smag og pynt.

Ingredienser

Antal portioner
  • 125 g rensede hindbær
  • 1 spsk lage fra de syltede ingefær

Pynt

  • friske citronmelisseblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æggehviderne stive. Tilsæt ingefærlagen og pisk i yderligere ca. 3 min., til et sejt skum. Vend det syrnede produkt og syltet ingefær i skummet. Kom blandingen i en ismaskine og frys til is.

Fordel ingefærisen på tallerkener. Pynt med hindbær og lidt ingefærlage. Server straks. Isen tør hurtigt, så den skal spises med det samme.

Tip

Når isen er kørt på ismaskinen kan den efterfølgende opbevares i fryseren.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3410 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,6 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 76 %
  • Fedt: 9 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: