Luftig ingefæris med hindbær

Bedømmelse

(14 vurderinger)

1 timer

Hjemmelavet is - varier gerne i smag og pynt.

Ingredienser

Antal portioner
  • 125 g rensede hindbær
  • 1 spsk lage fra de syltede ingefær

Pynt

  • friske citronmelisseblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æggehviderne stive. Tilsæt ingefærlagen og pisk i yderligere ca. 3 min., til et sejt skum. Vend det syrnede produkt og syltet ingefær i skummet. Kom blandingen i en ismaskine og frys til is.

Fordel ingefærisen på tallerkener. Pynt med hindbær og lidt ingefærlage. Server straks. Isen tør hurtigt, så den skal spises med det samme.

Tip

Når isen er kørt på ismaskinen kan den efterfølgende opbevares i fryseren.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3410 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,6 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 76 %
  • Fedt: 9 %

Print

Kilde: