

Luftig omelet
30 min
Den søde omelet med smag af appelsin kan fint serveres som en hurtig dessert.
Ingredienser
Antal portioner
- 4 æg
- ½ dl Karolines Køkken® Madlavningsfløde 18%
- 1 nip fint salt
- 2 spsk sukker
- 2 spsk fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
- 10 g smør
Pynt
- flormelis
Tilbehør
-
2 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38% pisket til let skum
- 250 g blandede bær, fx hindbær og blåbær
Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000
Sådan gør du
Sådan gør du
Del æggene. Bland æggeblommerne med madlavningsfløde, salt, sukker og appelsinskal. Pisk hviderne stive og vend dem i æggeblandingen. Lad smørret blive gyldent i en pande (ca. 22 cm i diameter) og steg omeletten ved svag varme i ca. 10 min. Lad omeletten glide halvt over på et fad og fold resten over - som en halvmåne. Fordel bærrerne på omeletten og drys med flormelis. Server straks med iskold flødeskum til.
Sådan pisker du flødeskum
Næringsindhold
- Energiindhold for hele retten: 6630 kJ
- Energifordeling:
- Fiber: 9 g
- Protein: 9 %
- Kulhydrat: 23 %
- Fedt: 68 %