Luftig omelet

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

30 min

Den søde omelet med smag af appelsin kan fint serveres som en hurtig dessert.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 æg
  • ½ dl Karolines Køkken® Madlavningsfløde 18%
  • 1 nip fint salt
  • 2 spsk sukker
  • 2 spsk fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
  • 10 g smør

Pynt

  • flormelis

Tilbehør

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Del æggene. Bland æggeblommerne med madlavningsfløde, salt, sukker og appelsinskal. Pisk hviderne stive og vend dem i æggeblandingen. Lad smørret blive gyldent i en pande (ca. 22 cm i diameter) og steg omeletten ved svag varme i ca. 10 min. Lad omeletten glide halvt over på et fad og fold resten over - som en halvmåne. Fordel bærrerne på omeletten og drys med flormelis. Server straks med iskold flødeskum til.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6630 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 68 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag