Luftig omelet

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

30 min

Den søde omelet med smag af appelsin kan fint serveres som en hurtig dessert.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 æg
  • ½ dl Karolines Køkken® Madlavningsfløde 18%
  • 1 nip fint salt
  • 2 spsk sukker
  • 2 spsk fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
  • 10 g smør

Pynt

  • flormelis

Tilbehør

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Del æggene. Bland æggeblommerne med madlavningsfløde, salt, sukker og appelsinskal. Pisk hviderne stive og vend dem i æggeblandingen. Lad smørret blive gyldent i en pande (ca. 22 cm i diameter) og steg omeletten ved svag varme i ca. 10 min. Lad omeletten glide halvt over på et fad og fold resten over - som en halvmåne. Fordel bærrerne på omeletten og drys med flormelis. Server straks med iskold flødeskum til.

Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6630 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 68 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag