Lun couscoussalat med avocado og rejer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

20 min

Lun couscoussalat der kan laves på ingen tid! Server couscoussalaten med fraiche, citronbåde og godt brød.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 225 g couscousgryn (ca. 3 dl)
  • 3 dl grøntsagsbouillon
  • 10 g smør
  • 2 små finthakkede fed hvidløg
  • 1 rød peberfrugt i tern (ca. 125 g)
  • 225 g afdryppede rejer
  • ½ tsk groft salt
  • 2 dl Karolines Køkken® Fraiche med krydderurter
  • 2 avocadoer i tern (ca. 200 g)
  • 1 citron (usprøjtet) i både

Pynt

  • bredbladet persille

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld couscousgrynene i en stor skål og overhæld dem med bouillon. Dæk skålen til og lad dem trække 5-10 min.

Lad smørret smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Steg hvidløg og peberfrugt i ca. 1 min. ved høj varme. Tilsæt rejerne og steg i yderligere ca. 2 min. Tilsæt salt og halvdelen af fraichen og kog blandingen op. Hæld den over couscousen og bland det godt sammen. Vend forsigtig avocadotern i blandingen og anret salaten på et fad. Fordel citronbåde og resten af fraichen på couscoussalaten. Pynt med persille og server med brød.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10410 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 40,9 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 29 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag