Lun pastasalat med hytteostguacamole
1 timer

Lun pastasalat med hytteostguacamole

Dejlig cremet frokostret med pasta, hytteost, guacamole og grillet squash.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Lun pastasalat med hytteostguacamole

Dejlig cremet frokostret med pasta, hytteost, guacamole og grillet squash.

Antal portioner

Hytteostguacamole

Grillet squash

  • 2 grønne squash
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 spsk olivenolie

Tilbehør

  • 240 g brød

Fremgangsmåde:

Skær skal og hinder af appelsinerne - følg frugtens form. Skær (over en skål) langs appelsinbådenes hinder så bådene løsnes, uden at hinderne følger med - gem saften. Bland appelsinfileter med olivenolie, ost, salt og peber og lad blandingen trække lidt. Rist græskerkerner let gyldne på en tør pande. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen - pastaen skal være mør, men ikke blød. Lad pastaen dryppe af i en sigte.

Hytteostguacamole

Flæk avocadoerne, fjern skræl og sten. Mos avocadoerne groft, hak tomaten groft og bland avocado, tomat, appelsinsaft, hvidløg, chili, salt og peber til en jævn guacamole. Lad hytteosten dryppe af i en sigte, og vend den med guacamolen. Stil guacamolen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Grillet squash

Del squashene på tværs og skær dem i både. Pensl dem med olie og drys med salt og peber. Grill dem på en grillpande ved jævn varme i ca. 10 min. ialt - eller til de er gyldne.

Ved serveringen

Vend den lune pasta med appelsin og olieblandingen samt græskerkerner, og læg grillet squash ved. Server hytteostguacamolen i en bunke midt i salaten.

Hytteostguacamole kan bruges som dip, fyld i sandwich eller som tilbehør til varm mad, fx stegt kylling.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 14060 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 45 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 32 %
Print