Lun pastasalat med kylling, selleri og peberfrugt

Nøglehulsmærket opskrift

Lun pastasalat med kylling, selleri og peberfrugt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(20 vurderinger)

30 min

Nøglehulsmærket opskrift

En dejlig salat hvor der både er noget for øjet og for ganen. Hytteosten giver smag og cremet konsistens, mens grøntsagerne giver lidt at tygge på.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1½ liter vand
  • 1 tsk groft salt
  • 200 g tørret fuldkornspasta, fx muslinger
  • 15 g smør
  • 3 kyllingefileter i 1 cm strimler (ca. 400 g)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • ½ knoldselleri i små tern (ca. 200 g)
  • 1 spsk hakkede friske timianblade
  • 1 spsk hakkede friske salvieblade
  • 1 tsk groft salt
  • 2 store peberfrugter i tern, gerne røde og grønne (ca. 300 g)
  • 250 g Karolines Køkken® Hytteost 4% Hytteost naturel 4%
  • 1 lille hakket zittauerløg (ca. 50 g)
  • 100 g rensede blandede babysalatblade

Tilbehør

  • 200 g ristet grovbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand tilsat salt i kog i en stor, tykbundet gryde. Kog pastaen 10-12 min. til den er mør uden at være blød.

Lad imens fedtstoffet blive gyldent i en pande. Brun kyllingekødet i ca. 3 min. Drys med salt og peber.

Tag 1 dl kogevand fra og lad pastaen dryppe af i et dørslag. Kom kogevandet tilbage i gryden sammen med selleritern, timian, salvie og salt. Bring vandet i kog og vend den afdryppede pasta godt rundt i kogevand og urter. Tilsæt peberfrugt, løg, kyllingekød og hytteost og vend atter rundt - med let hånd. Læg en bund af salatblade i et stort fad og anret pastasalaten herpå. Server den lune pastasalat med ristet brød.

Tip

Pastasalaten kan også spises kold - tilsæt evt. ½ dl kogevand ekstra.

Sådan koger du pasta

Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 45 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 16 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag