Lun salat med kyllingelever og hindbær
30 min

Lun salat med kyllingelever og hindbær

De syrlige friske hindbær og den salte ost komplementerer den fede lever rigtig godt.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Lun salat med kyllingelever og hindbær

De syrlige friske hindbær og den salte ost komplementerer den fede lever rigtig godt.

Antal portioner
  • 5 spsk hindbærsirup
  • 1½ spsk risvinseddike
  • 4 tsk finthakkede røde friske basilikumblade
  • friskkværnet peber
  • 600 g optøede, frosne kyllingelevere
  • 25 g smør
  • ¼ tsk groft salt, fx maldon sea salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 200 g lyst landbrød

Fremgangsmåde:

Lad osten dryppe af. Skyl og tør salaterne. Anret ost, de tre slags salat og hindbær lagvis.

Pisk hindbærsirup, eddike, basilikum og peber sammen og kom dressingen i en skål.

Skyl og rens kyllingeleverne for eventuelle hinder. Tør leverne godt og del dem i mindre stykker. Lad halvdelen af smørret blive gyldent. Steg halvdelen af leverne ved kraftig varme i ca. 2½ min. Tag dem op og steg resten. Drys med salt og peber og anret de stegte levere i salaten. Server med dressing og brød.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8780 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,9 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 43 %
Print