Lun salat med kyllingelever og hindbær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

De syrlige friske hindbær og den salte ost komplementerer den fede lever rigtig godt.

Ingredienser

Antal portioner

  • 5 spsk hindbærsirup
  • 1½ spsk risvinseddike
  • 4 tsk finthakkede røde friske basilikumblade
  • friskkværnet peber
  • 600 g optøede, frosne kyllingelever
  • 25 g smør
  • ¼ tsk groft salt, fx maldon sea salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 200 g lyst landbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad osten dryppe af. Skyl og tør salaterne. Anret ost, de tre slags salat og hindbær lagvis.

Pisk hindbærsirup, eddike, basilikum og peber sammen og kom dressingen i en skål.

Skyl og rens kyllingeleverne for eventuelle hinder. Tør leverne godt og del dem i mindre stykker. Lad halvdelen af smørret blive gyldent. Steg halvdelen af leverne ved kraftig varme i ca. 2½ min. Tag dem op og steg resten. Drys med salt og peber og anret de stegte levere i salaten. Server med dressing og brød.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8780 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,9 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 43 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: