Lun salat med kyllingelever og hindbær

Bedømmelse

(2 vurderinger)

30 min

De syrlige friske hindbær og den salte ost komplementerer den fede lever rigtig godt.

Ingredienser

Antal portioner
  • 5 spsk hindbærsirup
  • 1½ spsk risvinseddike
  • 4 tsk finthakkede røde friske basilikumblade
  • friskkværnet peber
  • 600 g optøede, frosne kyllingelever
  • 25 g smør
  • ¼ tsk groft salt, fx maldon sea salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 200 g lyst landbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad osten dryppe af. Skyl og tør salaterne. Anret ost, de tre slags salat og hindbær lagvis.

Pisk hindbærsirup, eddike, basilikum og peber sammen og kom dressingen i en skål.

Skyl og rens kyllingeleverne for eventuelle hinder. Tør leverne godt og del dem i mindre stykker. Lad halvdelen af smørret blive gyldent. Steg halvdelen af leverne ved kraftig varme i ca. 2½ min. Tag dem op og steg resten. Drys med salt og peber og anret de stegte levere i salaten. Server med dressing og brød.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8780 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,9 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 43 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: