Lynsuppe med rodfrugter og salsa

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

15 min

Varm suppe på 15 min.....det er da hurtigt. Og hvorfor ikke engang imellem benytte sig af at man kan få lidt hjælp af råvarer, der er gjort klar.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 liter grøntsagsbouillon
  • 3 spsk medium eller stærk salsa - krydret tomatsauce
  • ½ tsk groft salt
  • 450 g frossen rodfrugtblanding af fx, gulerod, selleri, pastinak og jordskok
  • 1 dåse røde kidneybønner (ca. 420 g)
  • 300 g frosne ekstrafine ærter

Tilbehør

  • 240 g ristet groft brød
  • medium eller stærk salsa

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring bouillon, salsa og salt i kog i en gryde. Er nogle af rodfrugterne for store, så skær dem i mundrette bidder (det kan gøres med forsigtighed mens de er frosne). Hæld kidneybønnerne i en sigte og brus dem over med koldt vand. Kom rodfrugter, bønner og ærter i suppen og bring den atter i kog. Smag til.

Server suppen sammen med fraiche, peanuts, brød og ekstra salsa.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8540 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 41,3 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag