Lynsuppe med rodfrugter og salsa

Bedømmelse

(7 vurderinger)

15 min

Varm suppe på 15 min.....det er da hurtigt. Og hvorfor ikke engang imellem benytte sig af at man kan få lidt hjælp af råvarer, der er gjort klar.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 liter grøntsagsbouillon
  • 3 spsk medium eller stærk salsa - krydret tomatsauce
  • ½ tsk groft salt
  • 450 g frossen rodfrugtblanding af fx, gulerod, selleri, pastinak og jordskok
  • 1 dåse røde kidneybønner i saltlage
  • 300 g frosne ekstrafine ærter

Tilbehør

  • 240 g ristet groft brød
  • medium eller stærk salsa

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring bouillon, salsa og salt i kog i en gryde. Er nogle af rodfrugterne for store, så skær dem i mundrette bidder (det kan gøres med forsigtighed mens de er frosne). Hæld kidneybønnerne i en sigte og brus dem over med koldt vand. Kom rodfrugter, bønner og ærter i suppen og bring den atter i kog. Smag til.

Server suppen sammen med fraiche, peanuts, brød og ekstra salsa.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8540 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 41,3 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 27 %

Print

Kilde: