Lynsuppe med rodfrugter og salsa

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

15 min

Varm suppe på 15 min.....det er da hurtigt. Og hvorfor ikke engang imellem benytte sig af at man kan få lidt hjælp af råvarer, der er gjort klar.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 liter grøntsagsbouillon
  • 3 spsk medium eller stærk salsa - krydret tomatsauce
  • ½ tsk groft salt
  • 450 g frossen rodfrugtblanding af fx, gulerod, selleri, pastinak og jordskok
  • 1 dåse røde kidneybønner (ca. 420 g)
  • 300 g frosne ekstrafine ærter

Tilbehør

  • 240 g ristet groft brød
  • medium eller stærk salsa

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring bouillon, salsa og salt i kog i en gryde. Er nogle af rodfrugterne for store, så skær dem i mundrette bidder (det kan gøres med forsigtighed mens de er frosne). Hæld kidneybønnerne i en sigte og brus dem over med koldt vand. Kom rodfrugter, bønner og ærter i suppen og bring den atter i kog. Smag til.

Server suppen sammen med fraiche, peanuts, brød og ekstra salsa.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8540 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 41,3 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 27 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag