Majssuppe og bønnesalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

På med sombrero´en og leg mexicaner for en aften med cremet majssuppe og salt bønnesalat.

Ingredienser

Antal portioner

Bønnesalat

Tilbehør

  • 240 g brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Hak løg og hvidløg groft og steg dem i smør 2-3 minutter, uden at de tager farve. Skræl kartoflerne og skær dem i små tern. Lad dem stege med i 2-3 minutter. Tilsæt majskerner og bouillon. Kog suppen ved svag varme og under låg ca. 15 min. Blend suppen helt jævn, kom den tilbage i gryden og tilsæt fløde. Smag til med salt og peber. Lad suppen simre et par minutter.

Bønnesalat

Befri peberfrugten for kerner og snit den i tern. Steg peberfrugten i smør ca. 5 min. uden at den tager farve. Vend peberfrugtternene med bønner, ost, salt og peber. Smag til.

Ved serveringen

Fordel lidt af bønnesalaten med ost i varme dybe tallerkener og hæld suppen over. Server resten af bønnesalaten i en skål ved siden af.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12280 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,8 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 41 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: