Majssuppe og bønnesalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

På med sombrero´en og leg mexicaner for en aften med cremet majssuppe og salt bønnesalat.

Ingredienser

Antal portioner

Bønnesalat

Tilbehør

  • 240 g brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Hak løg og hvidløg groft og steg dem i smør 2-3 minutter, uden at de tager farve. Skræl kartoflerne og skær dem i små tern. Lad dem stege med i 2-3 minutter. Tilsæt majskerner og bouillon. Kog suppen ved svag varme og under låg ca. 15 min. Blend suppen helt jævn, kom den tilbage i gryden og tilsæt fløde. Smag til med salt og peber. Lad suppen simre et par minutter.

Bønnesalat

Befri peberfrugten for kerner og snit den i tern. Steg peberfrugten i smør ca. 5 min. uden at den tager farve. Vend peberfrugtternene med bønner, ost, salt og peber. Smag til.

Ved serveringen

Fordel lidt af bønnesalaten med ost i varme dybe tallerkener og hæld suppen over. Server resten af bønnesalaten i en skål ved siden af.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12280 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,8 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 41 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: