Marcipanmuffins med frugt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

45 min

Smager skønt og kan anrettes flot med den friske frugt. Særdeles velegnet til festlige lejligheder.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 store æg
  • 200 g sukker (ca. 2¼ dl)
  • 150 g hvedemel (ca. 2½ dl)
  • 1 tsk bagepulver
  • 200 g groftrevet ren, rå marcipan

Pynt

  • sigtet flormelis

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æg og sukker til det er lyst og luftigt. Bland mel og bagepulver og vend det (drysset gennem en sigte) i æggeblandingen. Vend den revne marcipan i og fordel dejen i 8 smurte muffinsforme (a ca. 1½ dl). Bag kagerne midt i ovnen, til de er gyldne. Vend forsigtigt kagerne ud af formene og lad kagerne køle af på en bagerist.

Skræl evt. frugten og skær den i mindre stykker. Anret kagerne sammen med frugtstykker og fraiche på portionstallerkener. Pynt med flormelis.

Bagetid

Ca. ½ time ved 175° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 13460 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 35,8 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 69 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: