Marcipanmuffins med frugt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

45 min

Smager skønt og kan anrettes flot med den friske frugt. Særdeles velegnet til festlige lejligheder.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 store æg
  • 200 g sukker (ca. 2¼ dl)
  • 150 g hvedemel (ca. 2½ dl)
  • 1 tsk bagepulver
  • 200 g groftrevet ren, rå marcipan

Pynt

  • sigtet flormelis

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æg og sukker til det er lyst og luftigt. Bland mel og bagepulver og vend det (drysset gennem en sigte) i æggeblandingen. Vend den revne marcipan i og fordel dejen i 8 smurte muffinsforme (a ca. 1½ dl). Bag kagerne midt i ovnen, til de er gyldne. Vend forsigtigt kagerne ud af formene og lad kagerne køle af på en bagerist.

Skræl evt. frugten og skær den i mindre stykker. Anret kagerne sammen med frugtstykker og fraiche på portionstallerkener. Pynt med flormelis.

Bagetid

Ca. ½ time ved 175° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 13460 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 35,8 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 69 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: