Marcipanmuffins med frugt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

45 min

Smager skønt og kan anrettes flot med den friske frugt. Særdeles velegnet til festlige lejligheder.

Ingredienser

Antal portioner
  • 2 store æg
  • 200 g sukker (ca. 2¼ dl)
  • 150 g hvedemel (ca. 2½ dl)
  • 1 tsk bagepulver
  • 200 g groftrevet ren, rå marcipan

Pynt

  • sigtet flormelis

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æg og sukker til det er lyst og luftigt. Bland mel og bagepulver og vend det (drysset gennem en sigte) i æggeblandingen. Vend den revne marcipan i og fordel dejen i 8 smurte muffinsforme (a ca. 1½ dl). Bag kagerne midt i ovnen, til de er gyldne. Vend forsigtigt kagerne ud af formene og lad kagerne køle af på en bagerist.

Skræl evt. frugten og skær den i mindre stykker. Anret kagerne sammen med frugtstykker og fraiche på portionstallerkener. Pynt med flormelis.

Bagetid

Ca. ½ time ved 175° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 13900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,2 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 69 %
  • Fedt: 23 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: