Marinerede æbler med grillet creme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Med opskriften på marinerede æbler med grillet creme kan du servere en lækker og anderledes æbledessert! Æblerne er marineret med velsmagende orangelikør og dækket af lækker creme.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Marinerede æbler

  • 1 dl vand
  • 3 spsk sukker
  • 4 skrællede æbler i tynde både, fx ingridmarie
  • 2 spsk appelsinlikør

Creme

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Marinerede æbler

Bring vand og sukker i kog i en gryde. Tilsæt æblerne og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 1 min. Hæld æblerne til afdrypning i en sigte. Kom dem i en skål og hæld likør over. Stil æblerne tildækket i køleskabet i mindst 1 time.

Creme

Pisk æggeblommer, flormelis og vaniljekorn til en luftig "æggesnaps". Pisk fløden næsten stiv og vend den forsigtigt i "æggesnapsen". Stil cremen tildækket i køleskabet i mindst 45 min.

Fordel de marinerede æbler i 4 små, ovnfaste portionsfade (ca. 12 cm i diameter). Rør cremen op og hæld den over frugterne. Grill desserten øverst i ovnen.

Grill

Ca. 1½ min.

Sådan flækker du en vaniljestang

Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4990 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 51 %
  • Alkohol: 4 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag