Marinerede, grillede peberfrugter til ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

En lækker afslutning på et godt måltid. Eller måske en lille ekstra ret inden desserten. Et godt stykke ost med lidt tilbehør, går man aldrig galt af.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 røde peberfrugter (ca. 300 g)
  • 3 spsk jomfruolivenolie
  • 2 spsk finthakket forårsløg
  • 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 1 tsk friskpresset citronsaft
  • ¼ tsk groft salt

Tilbehør

  • 100 g mørkt landbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær peberfrugterne i kvarte, fjern stilken og rens for "vægge" og frø. Læg de kvarte peberfrugter - med skindet opad - på en plade med alufolie. Grill peberfrugterne øverst i ovnen. Tag peberfrugterne ud, læg et stykke bagepapir og et viskestykke over og lad peberfrugterne trække på køkkenbordet i ca. 10 min. Træk skindet af peberfrugterne og skær dem i strimler på langs. Vend olie, forårsløg, citronskal, -saft og salt sammen. Vend de grillede peberfrugter i marinaden.

Skær osten i skiver og anret dem på tallerkener sammen med de marinerede, grillede peberfrugter.

Grill

Ca. 14 min.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4830 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,2 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 58 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag