Marinerede, grillede peberfrugter til ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

En lækker afslutning på et godt måltid. Eller måske en lille ekstra ret inden desserten. Et godt stykke ost med lidt tilbehør, går man aldrig galt af.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 røde peberfrugter (ca. 300 g)
  • 3 spsk jomfruolivenolie
  • 2 spsk finthakket forårsløg
  • 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 1 tsk friskpresset citronsaft
  • ¼ tsk groft salt

Tilbehør

  • 100 g mørkt landbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær peberfrugterne i kvarte, fjern stilken og rens for "vægge" og frø. Læg de kvarte peberfrugter - med skindet opad - på en plade med alufolie. Grill peberfrugterne øverst i ovnen. Tag peberfrugterne ud, læg et stykke bagepapir og et viskestykke over og lad peberfrugterne trække på køkkenbordet i ca. 10 min. Træk skindet af peberfrugterne og skær dem i strimler på langs. Vend olie, forårsløg, citronskal, -saft og salt sammen. Vend de grillede peberfrugter i marinaden.

Skær osten i skiver og anret dem på tallerkener sammen med de marinerede, grillede peberfrugter.

Grill

Ca. 14 min.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4830 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,2 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 58 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: