Marinerede muslinger med artiskokbunde

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

1 timer

Prøv denne delikate forret og imponer gæsterne! Med denne opskrift er det ikke spor svært. Marinerede muslinger med artiskokbunde, kopmlimenterer hinanden perfekt og når hele paletten rundt!

Ingredienser

Antal portioner

Marinerede muslinger

  • 1 dåse muslinger naturel
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • ½ dl olie, fx vindruekerneolie
  • 2 spsk hakket frisk kruspersille

Artiskokbunde

  • 4 blade hovedsalat
  • 50 g ufarvet kaviar

Pynt

  • frisk dildkvist

Tilbehør

  • 100 g smørristet flutes i skiver

Sådan gør du

Sådan gør du

Marinerede muslinger

Lad muslingerne dryppe af i en sigte. Pisk citronsaft, hvidløg, salt og peber sammen. Pisk olien i lidt efter lidt. Tilsæt persille. Vend muslingerne i marinaden og stil dem tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Artiskokbunde

Smag cremefraiche til med citronskal, salt og peber. Stil den tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Lad artiskokbundene dryppe af i en sigte. Fordel cremefraichen på bundene og drys med citronskal.

Ved serveringen

Fordel salatbladene på 4 tallerkener og anret herpå muslinger med marinade, artiskokbunde og kaviar.

Tip

Skær evt. en meget tynd skive af artiskokbundene, så de ikke vælter.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5730 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,3 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 65 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: