Marinerede muslinger med artiskokbunde
1 timer

Marinerede muslinger med artiskokbunde

Prøv denne delikate forret og imponer gæsterne! Med denne opskrift er det ikke spor svært. Marinerede muslinger med artiskokbunde, kopmlimenterer hinanden perfekt og når hele paletten rundt!
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Marinerede muslinger med artiskokbunde

Prøv denne delikate forret og imponer gæsterne! Med denne opskrift er det ikke spor svært. Marinerede muslinger med artiskokbunde, kopmlimenterer hinanden perfekt og når hele paletten rundt!

Antal portioner

Marinerede muslinger

  • 1 dåse muslinger
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • ½ dl olie, fx vindruekerneolie
  • 2 spsk hakket frisk kruspersille

Artiskokbunde

  • 4 blade hovedsalat
  • 50 g ufarvet kaviar

Pynt

  • friske dildkviste

Tilbehør

  • 100 g smørristet flutes i skiver

Fremgangsmåde:

Marinerede muslinger

Lad muslingerne dryppe af i en sigte. Pisk citronsaft, hvidløg, salt og peber sammen. Pisk olien i lidt efter lidt. Tilsæt persille. Vend muslingerne i marinaden og stil dem tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Artiskokbunde

Smag cremefraiche til med citronskal, salt og peber. Stil den tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Lad artiskokbundene dryppe af i en sigte. Fordel cremefraichen på bundene og drys med citronskal.

Ved serveringen

Fordel salatbladene på 4 tallerkener og anret herpå muslinger med marinade, artiskokbunde og kaviar.

Tip

Skær evt. en meget tynd skive af artiskokbundene, så de ikke vælter.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6060 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 64 %
Print