Marinerede muslinger med artiskokbunde

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

1 timer

Prøv denne delikate forret og imponer gæsterne! Med denne opskrift er det ikke spor svært. Marinerede muslinger med artiskokbunde, kopmlimenterer hinanden perfekt og når hele paletten rundt!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Marinerede muslinger

  • 1 dåse muslinger naturel
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • ½ dl olie, fx vindruekerneolie
  • 2 spsk hakket frisk kruspersille

Artiskokbunde

  • 4 blade hovedsalat
  • 50 g ufarvet kaviar

Pynt

  • frisk dildkvist

Tilbehør

  • 100 g smørristet flutes i skiver

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Marinerede muslinger

Lad muslingerne dryppe af i en sigte. Pisk citronsaft, hvidløg, salt og peber sammen. Pisk olien i lidt efter lidt. Tilsæt persille. Vend muslingerne i marinaden og stil dem tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Artiskokbunde

Smag cremefraiche til med citronskal, salt og peber. Stil den tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Lad artiskokbundene dryppe af i en sigte. Fordel cremefraichen på bundene og drys med citronskal.

Ved serveringen

Fordel salatbladene på 4 tallerkener og anret herpå muslinger med marinade, artiskokbunde og kaviar.

Tip

Skær evt. en meget tynd skive af artiskokbundene, så de ikke vælter.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5730 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,3 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 65 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag