Marinerede pærer med ost, mandler og mynte
1 timer

Marinerede pærer med ost, mandler og mynte

En dejlig let og frisk dessert. De søde pærer passer perfekt sammen med den blå ost.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Marinerede pærer med ost, mandler og mynte

En dejlig let og frisk dessert. De søde pærer passer perfekt sammen med den blå ost.

Opskriften gælder for 10 personer

Sukkerlage

  • 200 g sukker (ca. 2½ dl)
  • 2½ dl vand
  • 2 spsk fintrevet citronskal (usprøjtet)

Pynt

  • tynde strimler af citronskal (usprøjtet)

Fremgangsmåde:

Sukkerlage

Kog ingredienserne til sukkerlagen - indtil sukkeret er smeltet. Lad det køle af.

Del pærerne, fjern kernehusene, og skær pærerne i tynde skiver. Læg dem i sukkerlagen og lad dem trække i ca. ½ time. Rist mandlerne i en varm, tør pande. Tag pæreskiverne op, og fordel dem på tallerkener. Fordel ost, mandler og mynte ovenpå.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11560 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 48,6 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 53 %
Print