Marinerede pærer med ost, mandler og mynte

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

1 timer

En dejlig let og frisk dessert. De søde pærer passer perfekt sammen med den blå ost.

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

Sukkerlage

  • 200 g sukker (ca. 2½ dl)
  • 2½ dl vand
  • 2 spsk fintrevet citronskal (usprøjtet)

Pynt

  • tynde strimler af citronskal (usprøjtet)

Sådan gør du

Sådan gør du

Sukkerlage

Kog ingredienserne til sukkerlagen - indtil sukkeret er smeltet. Lad det køle af.

Del pærerne, fjern kernehusene, og skær pærerne i tynde skiver. Læg dem i sukkerlagen og lad dem trække i ca. ½ time. Rist mandlerne i en varm, tør pande. Tag pæreskiverne op, og fordel dem på tallerkener. Fordel ost, mandler og mynte ovenpå.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11560 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 48,6 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 53 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: