Marinerede pærer med ost, mandler og mynte

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

1 timer

En dejlig let og frisk dessert. De søde pærer passer perfekt sammen med den blå ost.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

Sukkerlage

  • 200 g sukker (ca. 2½ dl)
  • 2½ dl vand
  • 2 spsk fintrevet citronskal (usprøjtet)

Pynt

  • tynde strimler af citronskal (usprøjtet)

Sådan gør du

Sådan gør du

Sukkerlage

Kog ingredienserne til sukkerlagen - indtil sukkeret er smeltet. Lad det køle af.

Del pærerne, fjern kernehusene, og skær pærerne i tynde skiver. Læg dem i sukkerlagen og lad dem trække i ca. ½ time. Rist mandlerne i en varm, tør pande. Tag pæreskiverne op, og fordel dem på tallerkener. Fordel ost, mandler og mynte ovenpå.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11560 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 48,6 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 53 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag