Marinerede pærer med ost, mandler og mynte

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

1 timer

En dejlig let og frisk dessert. De søde pærer passer perfekt sammen med den blå ost.

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

Sukkerlage

  • 200 g sukker (ca. 2½ dl)
  • 2½ dl vand
  • 2 spsk fintrevet citronskal (usprøjtet)

Pynt

  • tynde strimler af citronskal (usprøjtet)

Sådan gør du

Sådan gør du

Sukkerlage

Kog ingredienserne til sukkerlagen - indtil sukkeret er smeltet. Lad det køle af.

Del pærerne, fjern kernehusene, og skær pærerne i tynde skiver. Læg dem i sukkerlagen og lad dem trække i ca. ½ time. Rist mandlerne i en varm, tør pande. Tag pæreskiverne op, og fordel dem på tallerkener. Fordel ost, mandler og mynte ovenpå.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11560 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 48,6 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 53 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: