Marinerede sild med kartofler og dild

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

45 min

Marinerede sild med kartofler og dild er en dejlig fiskeret, som er nem at lave.

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g marinerede sildefileter
  • 1 salatløg i tynde ringe
  • 50 g koldt smør
  • 1½ kg varme, kogte skrabede, nye kartofler
  • 1 dl små friske dildkviste

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld de marinerede sild til afdrypning i en sigte. Anret sildefileterne på et fad sammen med løgringe. Server de marinerede sild sammen med koldt smør, varme kartofler og dild.

Tips

De marinerede sild kan erstattes af kryddersild eller matjesfileter. I stedet for smør kan man servere cremefraiche 18% eller cremefraiche 38%.

Hvordan koger man nye kartofler

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11390 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,9 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 38 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: