Marinerede sild med kartofler og dild

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

45 min

Marinerede sild med kartofler og dild er en dejlig fiskeret, som er nem at lave.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g marinerede sildefileter
  • 1 salatløg i tynde ringe
  • 50 g koldt smør
  • 1½ kg varme, kogte skrabede, nye kartofler
  • 1 dl små friske dildkviste

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld de marinerede sild til afdrypning i en sigte. Anret sildefileterne på et fad sammen med løgringe. Server de marinerede sild sammen med koldt smør, varme kartofler og dild.

Tips

De marinerede sild kan erstattes af kryddersild eller matjesfileter. I stedet for smør kan man servere cremefraiche 18% eller cremefraiche 38%.

Hvordan koger man nye kartofler

Se her hvordan du koger nye kartofler. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11390 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,9 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 38 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag