Marinerede sild med kartofler og dild

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

45 min

Marinerede sild med kartofler og dild er en dejlig fiskeret, som er nem at lave.

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g marinerede sildefileter
  • 1 salatløg i tynde ringe
  • 50 g koldt smør
  • 1½ kg varme, kogte skrabede, nye kartofler
  • 1 dl små friske dildkviste

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld de marinerede sild til afdrypning i en sigte. Anret sildefileterne på et fad sammen med løgringe. Server de marinerede sild sammen med koldt smør, varme kartofler og dild.

Tips

De marinerede sild kan erstattes af kryddersild eller matjesfileter. I stedet for smør kan man servere cremefraiche 18% eller cremefraiche 38%.

Hvordan koger man nye kartofler

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11390 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,9 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 38 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: