Matjessild med sommersalat

Bedømmelse

(2 vurderinger)

30 min

Retten er nem at pakke ned og tage med på stranden eller skovtur!

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 kg nye kartofler

Sommersalat

  • 400 g matjessild fra dåse, gaffelbidder, frokostsild eller kryddersild

Sådan gør du

Sådan gør du

Skrab kartoflerne og kog dem.

Sommersalat

Hak agurk og radiser groft. Rør kvark og grøntsager sammen med salt, peber og purløg. Stil sommersalaten tildækket i køleskabet i ca. 15 min. og smag til.

Anret de kogte kartofler med sommersalat og sild.

Retten kan nemt pakkes ned og tages med på stranden eller skovtur, evt. med rugbrød i stedet for kartofler.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8760 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 32 %

Kilde: