Matjessild med sommersalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Retten er nem at pakke ned og tage med på stranden eller skovtur!

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 kg nye kartofler

Sommersalat

  • 400 g matjessild fra dåse, gaffelbidder, frokostsild eller kryddersild

Sådan gør du

Sådan gør du

Skrab kartoflerne og kog dem.

Sommersalat

Hak agurk og radiser groft. Rør kvark og grøntsager sammen med salt, peber og purløg. Stil sommersalaten tildækket i køleskabet i ca. 15 min. og smag til.

Anret de kogte kartofler med sommersalat og sild.

Retten kan nemt pakkes ned og tages med på stranden eller skovtur, evt. med rugbrød i stedet for kartofler.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8760 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 32 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: