Matjessild med sommersalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Retten er nem at pakke ned og tage med på stranden eller skovtur!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 kg nye kartofler

Sommersalat

  • 400 g matjessild fra dåse, gaffelbidder, frokostsild eller kryddersild

Sådan gør du

Sådan gør du

Skrab kartoflerne og kog dem.

Sommersalat

Hak agurk og radiser groft. Rør kvark og grøntsager sammen med salt, peber og purløg. Stil sommersalaten tildækket i køleskabet i ca. 15 min. og smag til.

Anret de kogte kartofler med sommersalat og sild.

Retten kan nemt pakkes ned og tages med på stranden eller skovtur, evt. med rugbrød i stedet for kartofler.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8760 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 32 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag