Melon med ingefærcreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Frugt tilbehøret kan varieres efter smag og lager. Det meste frugt smager skønt med chokoladeovertræk.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Ingefærcreme

Jordbær

  • 8 store jordbær (ca. 200 g)
  • 50 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)
  • 1 skrællet honningmelon i både (ca. 350 g)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Ingefærcreme

Fjern kardemommeskallen og knus frøene. Rør yoghurten sammen med knuste kardemommefrø, ingefær og flormelis. Stil cremen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Jordbær

Skyl jordbærrene, men lad dem beholde de grønne blade. Tør dem godt. Skær dem evt. i kvarte. Smelt chokoladen i vandbad. Pensl jordbærrene med chokoladen og fordel dem på et stykke bagepapir.

Anret melonbåde, jordbær og ingefærsauce på 4 portionstallerkener og server.

Hvordan smelter man chokolade

Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3720 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 44 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag