Melon med ingefærcreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Frugt tilbehøret kan varieres efter smag og lager. Det meste frugt smager skønt med chokoladeovertræk.

Ingredienser

Antal portioner

Ingefærcreme

Jordbær

  • 8 store jordbær
  • 50 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)
  • 1 honningmelon

Sådan gør du

Sådan gør du

Ingefærcreme

Fjern kardemommeskallen og knus frøene. Rør yoghurten sammen med knuste kardemommefrø, ingefær og flormelis. Stil cremen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Jordbær

Skyl jordbærrene, men lad dem beholde de grønne blade. Tør dem godt. Skær dem evt. i kvarte. Smelt chokoladen i vandbad. Pensl jordbærrene med chokoladen og fordel dem på et stykke bagepapir.

Skræl melonen (også den hvide del lige under skallen). Halver den og skrab kernerne ud med en ske. Skær melonen i 12-16 tynde både.

Ved serveringen

Anret melonbåde, jordbær og ingefærsauce på 4 portionstallerkener.

Hvordan smelter man chokolade

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3040 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,1 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 29 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: