Melon med ingefærcreme - Opskrifter - Arla

Melon med ingefærcreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Frugt tilbehøret kan varieres efter smag og lager. Det meste frugt smager skønt med chokoladeovertræk.

Ingredienser

Antal portioner

Ingefærcreme

Jordbær

  • 8 store jordbær (ca. 200 g)
  • 50 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)
  • 1 skrællet honningmelon i både (ca. 350 g)

Sådan gør du

Sådan gør du

Ingefærcreme

Fjern kardemommeskallen og knus frøene. Rør yoghurten sammen med knuste kardemommefrø, ingefær og flormelis. Stil cremen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Jordbær

Skyl jordbærrene, men lad dem beholde de grønne blade. Tør dem godt. Skær dem evt. i kvarte. Smelt chokoladen i vandbad. Pensl jordbærrene med chokoladen og fordel dem på et stykke bagepapir.

Anret melonbåde, jordbær og ingefærsauce på 4 portionstallerkener og server.

Hvordan smelter man chokolade

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3720 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 44 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: