Melon med ingefærcreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Frugt tilbehøret kan varieres efter smag og lager. Det meste frugt smager skønt med chokoladeovertræk.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Ingefærcreme

Jordbær

  • 8 store jordbær (ca. 200 g)
  • 50 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)
  • 1 skrællet honningmelon i både (ca. 350 g)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Ingefærcreme

Fjern kardemommeskallen og knus frøene. Rør yoghurten sammen med knuste kardemommefrø, ingefær og flormelis. Stil cremen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Jordbær

Skyl jordbærrene, men lad dem beholde de grønne blade. Tør dem godt. Skær dem evt. i kvarte. Smelt chokoladen i vandbad. Pensl jordbærrene med chokoladen og fordel dem på et stykke bagepapir.

Anret melonbåde, jordbær og ingefærsauce på 4 portionstallerkener og server.

Hvordan smelter man chokolade

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3720 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 44 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag