Melon og hindbær med yoghurt
60+ min

Melon og hindbær med yoghurt

Leder du efter inspiration til en lækker og frisk dessert? Så prøv melon og hindbær med yoghurt, den smager fatastisk.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Melon og hindbær med yoghurt

Leder du efter inspiration til en lækker og frisk dessert? Så prøv melon og hindbær med yoghurt, den smager fatastisk.

Antal portioner
  • 200 g friske hindbær

Fremgangsmåde:

Sæt 2 kaffefiltre i en sigte. Hæld yoghurten i kaffefiltrene og lad den stå til afdrypning i ca. 3 timer i køleskabet. Hæld derefter yoghurten i en skål og rør den sammen med sukker. Lad det trække tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til. Smelt smørret i en pande og rist nøddekernerne til de er gyldne. Lad dem køle af på køkkenrulle. Halver melonen og fjern kernerne. Del melonen i både og skræl dem.

Ved serveringen

Anret på 4 portionstallerkener melon, hindbær og ristede hasselnøddekerner. Rør yoghurtblandingen op og server den til.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 4210 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,9 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 52 %
Print