Melon og hindbær med yoghurt

Bedømmelse

(0 vurderinger)

60+ min

Leder du efter inspiration til en lækker og frisk dessert? Så prøv melon og hindbær med yoghurt, den smager fatastisk.

Ingredienser

Antal portioner
  • 200 g friske hindbær

Sådan gør du

Sådan gør du

Sæt 2 kaffefiltre, adskilte i en sigte. Hæld yoghurten i kaffefiltrene og lad den stå til afdrypning i ca. 3 timer i køleskabet. Hæld derefter yoghurten i en skål og rør den sammen med sukker. Lad det trække tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til. Smelt smørret i en pande og rist nøddekernerne til de er gyldne. Lad dem køle af på køkkenrulle. Halver melonen og fjern kernerne. Del melonen i både og skræl dem.

Ved serveringen

Anret på 4 portionstallerkener melon, hindbær og ristede hasselnøddekerner. Rør yoghurtblandingen op og server den til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4210 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,9 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 52 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde: