Melon og hindbær med yoghurt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

Leder du efter inspiration til en lækker og frisk dessert? Så prøv melon og hindbær med yoghurt, den smager fatastisk.

Ingredienser

Antal portioner

  • 200 g friske hindbær

Sådan gør du

Sådan gør du

Sæt 2 kaffefiltre, adskilte i en sigte. Hæld yoghurten i kaffefiltrene og lad den stå til afdrypning i ca. 3 timer i køleskabet. Hæld derefter yoghurten i en skål og rør den sammen med sukker. Lad det trække tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til. Smelt smørret i en pande og rist nøddekernerne til de er gyldne. Lad dem køle af på køkkenrulle. Halver melonen og fjern kernerne. Del melonen i både og skræl dem.

Ved serveringen

Anret på 4 portionstallerkener melon, hindbær og ristede hasselnøddekerner. Rør yoghurtblandingen op og server den til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4210 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,9 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 52 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: