Melon og hindbær med yoghurt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

Leder du efter inspiration til en lækker og frisk dessert? Så prøv melon og hindbær med yoghurt, den smager fatastisk.

Ingredienser

Antal portioner

  • 200 g friske hindbær

Sådan gør du

Sådan gør du

Sæt 2 kaffefiltre, adskilte i en sigte. Hæld yoghurten i kaffefiltrene og lad den stå til afdrypning i ca. 3 timer i køleskabet. Hæld derefter yoghurten i en skål og rør den sammen med sukker. Lad det trække tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til. Smelt smørret i en pande og rist nøddekernerne til de er gyldne. Lad dem køle af på køkkenrulle. Halver melonen og fjern kernerne. Del melonen i både og skræl dem.

Ved serveringen

Anret på 4 portionstallerkener melon, hindbær og ristede hasselnøddekerner. Rør yoghurtblandingen op og server den til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4210 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,9 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 52 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: