Mexicanske pandekager med pikant kalkun

Bedømmelse

(7 vurderinger)

30 min

Spicy pandekager som er velegnede til både frokost og aften - god på en forårs- eller sommerdag.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 zittauerløg
  • 1 spsk olivenolie
  • 500 g hakket kalkun
  • 1½ dl tomatketchup
  • 1 spsk finthakket syltet jalapenos (chilipeber)
  • 1 dl hønsebouillon
  • 2 tsk mildt chilipulver
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 300 g blandet salat, fx romainesalat og rød egeløv

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær løget i små tern. Varm olien op i en gryde og svits løg og kød - til kødet har skiftet farve. Tilsæt de øvrige ingredienser til kødsaucen, og lad saucen koge ved svag varme i ca. 10 min. Den skal koge ind, så den er ret tyk i konsistensen. Smag til med salt og peber.

Lun pandekagerne efter anvisning på emballagen. Smør pandekagerne med osten og fordel kødfyldet herpå. Rul pandekagerne stramt sammen og server straks sammen med blandet salat.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9210 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,7 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 28 %

Kilde: