Mexicanske pandekager med pikant kalkun

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

30 min

Spicy pandekager som er velegnede til både frokost og aften - god på en forårs- eller sommerdag.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 zittauerløg
  • 1 spsk olivenolie
  • 500 g hakket kalkun
  • 1½ dl tomatketchup
  • 1 spsk finthakkede syltede jalapenos (chilipeber)
  • 1 dl hønsebouillon
  • 2 tsk mildt chilipulver
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 300 g blandet salat, fx romainesalat og rød egeløv

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær løget i små tern. Varm olien op i en gryde og svits løg og kød - til kødet har skiftet farve. Tilsæt de øvrige ingredienser til kødsaucen, og lad saucen koge ved svag varme i ca. 10 min. Den skal koge ind, så den er ret tyk i konsistensen. Smag til med salt og peber.

Lun pandekagerne efter anvisning på emballagen. Smør pandekagerne med osten og fordel kødfyldet herpå. Rul pandekagerne stramt sammen og server straks sammen med blandet salat.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9210 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,7 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 28 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: