Mini majsbrød med blåskimmelost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Lækkert majsbrød med fyld af majskerner og knas fra grækarkerner. Majsbrødet kan også bages som mini muffins.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

2 stk. pr. person

Opskriften gælder for 12 personer

  • 150 g majsmel (ca. 3 ¼ dl)
  • 150 g hvedemel (ca. 2½ dl)
  • 1 tsk sukker
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk groft salt
  • 2 æg
  • ¼ liter mælk
  • 1 dl majskerner
  • 225 g Castello® Danablu Guld skiveost Danablu Extra Creamy 60+
  • 25 g græskarkerner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland de tørre ingredienser sammen i en skål. Pisk æg og mælk sammen og vend det sammen med melet. Vend majskerner i. Beklæd en lille bradepande med bagepapir (ca. 32 x 24 cm). Hæld dejen i formen og bag brødet midt i ovnen. Tag det halvbagte brød ud efter ca. 6 min. og fordel osten jævnt herpå. Drys med græskarkerner og bag majsbrødet færdigt. Lad brødet køle af . Skær kanterne af og del majsbrødet i 24 firkanter så der er lidt ost på hver.

Tip

Majsbrødet kan også bages som mini muffins.

Bagetid

Ca. 18 min. ved 200°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10550 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,6 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 41 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag