Mini majsbrød med blåskimmelost - Opskrifter - Arla

Mini majsbrød med blåskimmelost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Lækkert majsbrød med fyld af majskerner og knas fra grækarkerner. Majsbrødet kan også bages som mini muffins.

Ingredienser

2 stk. pr. person

Opskriften gælder for 12 personer

  • 150 g majsmel (ca. 3 ¼ dl)
  • 150 g hvedemel (ca. 2½ dl)
  • 1 tsk sukker
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk groft salt
  • 2 æg
  • ¼ liter mælk
  • 1 dl majskerner
  • 225 g Castello® Danablu Guld skiveost Danablu Guld skiveost
  • 25 g græskarkerner

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland de tørre ingredienser sammen i en skål. Pisk æg og mælk sammen og vend det sammen med melet. Vend majskerner i. Beklæd en lille bradepande med bagepapir (ca. 32 x 24 cm). Hæld dejen i formen og bag brødet midt i ovnen. Tag det halvbagte brød ud efter ca. 6 min. og fordel osten jævnt herpå. Drys med græskarkerner og bag majsbrødet færdigt. Lad brødet køle af . Skær kanterne af og del majsbrødet i 24 firkanter så der er lidt ost på hver.

Tip

Majsbrødet kan også bages som mini muffins.

Bagetid

Ca. 18 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10550 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,6 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 41 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: