Mini pissaladiere med blåskimmelost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

1 timer

Superlækre - både lune og kolde. Du kan udstikke pizzadejen, i den form du har lyst.

Ingredienser

32 stk. pr. portion

Antal portioner

  • 25 g gær
  • 3 dl vand
  • 3 spsk olivenolie
  • ¼ tsk groft salt
  • 150 g durummel (ca. 2¾ dl)
  • 300 g hvedemel (ca. 5¼ dl)

Fyld

  • 1 dl koncentreret tomatpuré
  • 1 glas kapers
  • 1 tsk tørret oregano
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • lidt frisk rosmarinblad
  • 100 g Castello® Danablu 50+
  • 2 spsk olivenolie

Sådan gør du

Sådan gør du

Opløs gæren i den lune væske og rør den sammen med olie, salt, durum og hvedemel (hold lidt hvedemel tilbage). Ælt dejen og stil den tildækket til hævning i ca. 45 min.

Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt. Rul dejen ud til en firkant (ca. 32 x 46 cm). Læg dejen på et stykke bagepapir.

Fyld

Smør tomatpuré på dejen og fordel resten af ingredienserne herpå. Del dejen, fx med et pizzahjul, i 2 cm brede strimler. Træk bagepapiret over på en plade og lad dejen hvile i ca. 5 min. Bag mini pissaladiererne midt i ovnen. Del de bagte brødstænger på midten og server dem lune.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11270 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,7 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 35 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: