Mini pissaladiere med blåskimmelost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

1 timer

Superlækre - både lune og kolde. Du kan udstikke pizzadejen, i den form du har lyst.

Ingredienser

32 stk. pr. portion

Antal portioner

  • 25 g gær
  • 3 dl vand
  • 3 spsk olivenolie
  • ¼ tsk groft salt
  • 150 g durummel (ca. 2¾ dl)
  • 300 g hvedemel (ca. 5¼ dl)

Fyld

  • 1 dl koncentreret tomatpuré
  • 1 glas kapers
  • 1 tsk tørret oregano
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • lidt frisk rosmarinblad
  • 100 g Castello® Danablu 50+
  • 2 spsk olivenolie

Sådan gør du

Sådan gør du

Opløs gæren i den lune væske og rør den sammen med olie, salt, durum og hvedemel (hold lidt hvedemel tilbage). Ælt dejen og stil den tildækket til hævning i ca. 45 min.

Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt. Rul dejen ud til en firkant (ca. 32 x 46 cm). Læg dejen på et stykke bagepapir.

Fyld

Smør tomatpuré på dejen og fordel resten af ingredienserne herpå. Del dejen, fx med et pizzahjul, i 2 cm brede strimler. Træk bagepapiret over på en plade og lad dejen hvile i ca. 5 min. Bag mini pissaladiererne midt i ovnen. Del de bagte brødstænger på midten og server dem lune.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11270 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,7 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 35 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: