Minirugbrød med kærnemælk

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

60+ min

Perfekte til madpakken!

Ingredienser

20 brød pr. portion

Antal portioner
  • 15 g gær
  • 3½ dl vand
  • 1 dl kærnemælk
  • 2 spsk sirup eller maltsirup
  • 1 revet gulerod
  • 2 spsk olie
  • 2 tsk groft salt
  • 200 g rugmel
  • 200 g sigtemel
  • 200 g hvedemel

Sådan gør du

Sådan gør du

Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser. Ælt dejen smidig. Lad dejen hæve 4 timer tildækket et lunt sted. Slå dejen ned og form 20 små rugbrød. Bag brødene midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 18 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11060 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 50,5 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 76 %
  • Fedt: 14 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: