Minisafranboller med fyld

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

60+ min

Små søde fastelavnsboller med fyld af marcipan og flødeskum

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

30 boller pr. portion

Opskriften gælder for 1 portion

Fyld

Pynt

  • flormelis

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret og tilsæt mælken det skal være lillefingervarmt. Smuldr gæren i en skål og mælken over. Rør til gæren er opløst. Tilsæt kvark, safran, salt, kardemomme, sukker og det meste af melet. Ælt dejen godt til den er smidig. Lad dejen hæve tildækket i ca. ½ time. Kom dejen ud på et meldrysset bord og form ca. 30 runde og glatte boller. Læg dem på plader med bagepapir. Lad bollerne hæve tildækket i yderligere ca. ½ time. Pensl med æg og bag bollerne midt i ovnen. Lad bollerne køle af tildækket på en bagerist.

Fyld

Skær et lille låg af på hver bolle. Udhul bollerne. Bland indmaden med revet marcipan og mælk. Fyld bollerne med blandingen. Pisk fløden og kom en lille smule flødeskum på hver bolle. Læg låget på og sigt flormelis over.

Bagetid

Ca. 6 min. ved 250°.

Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 20190 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,6 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 43 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag