Minisandwiches med hvidskimmelost, aubergine og basilikum

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Groft brød med cremet ost, limesaft og basilikum. Som snack, frokost eller picnic.

Ingredienser

2 stk. pr. person

Opskriften gælder for 12 personer

  • 2 auberginer
  • 4 spsk olivenolie
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 friskpressede limefrugter
  • 250 g Høng® Brie 24%
  • 24 groftstrimlede friske basilikumblade
  • 12 skiver groft sandwichbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær auberginerne i hver 6 skiver på langs. Pensl dem med olivenolie og steg dem på en grillpande, til de er gyldne. Drys med salt og peber, dryp med limesaft, og lad dem køle af. Skær osten i tynde skiver. Fordel stegt aubergine, hvidskimmelost og basilikum på de 6 brødskiver. Læg de sidste 6 skiver over og pres sandwichene godt sammen. Del dem i hver fire trekantsandwich og pak dem ind i alufolie.

Sandwichene kan opbevares i køleskabet op til et døgn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12880 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 40,5 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 50 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: