'Moose milk'
15 min

'Moose milk'

Varm krydret og sød mælkedrik med cognac og æg. Minder om "eggnog".
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

'Moose milk'

Varm krydret og sød mælkedrik med cognac og æg. Minder om "eggnog".

Antal portioner

Fremgangsmåde:

Flæk kanelstykkerne - 4 stykker i alt. Kom mælk, fløde, sukker, kanel og muskat i en tykbundet gryde. Bring blandingen i kog under omrøring. Tag gryden af varmen. Tag kanelstykkerne op og fordel dem i 4 krus sammen med cognac. Pisk æggene let sammen i en skål. Rør 1 dl af den varme mælkeblanding i. Hæld de lune æg tilbage i gryden under omrøring. Fordel den varme "moose milk" i krusene og server straks.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8180 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 12 %
  • Fedt: 66 %
  • Alkohol: 13 %
Print