Mørbrad med brie- og sveskefyld

Bedømmelse

(2 vurderinger)

45 min

Serveres med bagte kartofler, rødløg og varm ostesauce.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • friskkværnet peber og friske estragonkviste

Tilbehør

  • 1 kg bagte, halve aspargeskartofler
  • 600 g bagte rødløg

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær halvdelen af osten i skiver og skær skorpen af resten. Lav en dyb ridse med en skarp kniv ned gennem mørbraden og fyld estragon, osteskiver og svesker i. Sno skinke om mørbraden og luk den tæt med bomuldssnor 5-6 steder. Lad smørret blive gyldent i en sauterpande og brun mørbraden på alle sider (ca. 2 min. i alt). Tilsæt vand og steg kødet ved svag varme og under låg i ca. 15 min. - med den ridsede side opad. Tag kødet op og hold det varmt. Kom fløde og osten uden skorpe i stegeskyen. Bring saucen i kog, tag panden af varmen og rør saucejævner i. Kog saucen ved svag varme og under omrøring i ca. 1 min. Smag til.

Skær mørbraden i 4 tykke skiver og del hver skive med et skråt snit til i alt 8 bøffer. Anret bøfferne på tallerkener, kom lidt sauce ved og drys med peber. Server sammen med kartofler, løg og resten af saucen.

Sådan afpudser du en svinemørbrad

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 14380 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,4 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 38 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde:

Vin match

Zinfandel Californien, USA

En mellemkraftig rødvin med god frugtsødme vil være god til denne ret, fx en zinfandel fra Californien Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til svinekød