Mozzarellagratinerede rødbeder

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Dejlig ret til både vegetarer og kødspisere.

Ingredienser

Antal portioner

  • 750 g friske rødbeder

Pynt

  • bløde kviste af frisk timian

Tilbehør

  • 240 g groft brød
  • 300 g grøn salat

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog rødbederne med skallen på - til de er møre, ca. ½ time.

Skær baconen i små stykker og steg dem sprøde i en pande. Kom stykkerne på fedtsugende papir. Skyl rødbederne i koldt vand. Fjern skallen og skær dem i både eller del på midten, hvis de er små. Fordel rødbederne i fire smurte, ovnfaste portionsforme. Kom bacon og kapers over. Drys med peber. Fordel osten over. Gratiner midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 225° - traditionel ovn.

Tip

Kan som også serveres som vegetarret - udelad blot bacon og krydr med salt i stedet.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6630 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,5 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: