Mozzarellagratinerede rødbeder

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Dejlig ret til både vegetarer og kødspisere.

Ingredienser

Antal portioner

  • 750 g friske rødbeder

Pynt

  • bløde kviste af frisk timian

Tilbehør

  • 240 g groft brød
  • 300 g grøn salat

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog rødbederne med skallen på - til de er møre, ca. ½ time.

Skær baconen i små stykker og steg dem sprøde i en pande. Kom stykkerne på fedtsugende papir. Skyl rødbederne i koldt vand. Fjern skallen og skær dem i både eller del på midten, hvis de er små. Fordel rødbederne i fire smurte, ovnfaste portionsforme. Kom bacon og kapers over. Drys med peber. Fordel osten over. Gratiner midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 225° - traditionel ovn.

Tip

Kan som også serveres som vegetarret - udelad blot bacon og krydr med salt i stedet.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6630 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,5 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: