Muffins med æble og mandler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

Svampede æblemuffins med den klassiske smag af kanel kombineret med sprøde mandler - hurtige at lave og fungerer godt som sødt mellemmåltid!

Ingredienser

Antal portioner

Ristede mandler

  • 50 g finthakkede mandler

Muffins

  • 60 g hvedemel (ca. 1 dl)
  • 50 g mandelmel (ca. 1¼ dl)
  • 2 scoops RENR® Recover Whey Better Blueberry proteinpulver
  • 2 spsk kokossukker
  • 1 spsk stødt kanel
  • 1 tsk bagepulver
  • ½ tsk groft salt
  • 200 g æblemos
  • 2 æg
  • 1 æble i små tern, fx elstar (ca. 100 g)
  • 15 g smør - smeltet

Sådan gør du

Sådan gør du

Ristede mandler

Kom mandlerne i en tør pande og rist dem først 2 min. ved kraftig varme og under omrøring. Rist dem herefter ved jævn varme, stadig under omrøring, i ca. 2 min. - eller til de er gyldne.

Muffins

Bland hvedemel, mandelmel og de øvrige tørre ingredienser sammen i en skål. Tilsæt æblemos, æg og æbletern og rør dejen godt sammen.

Pensl 8 muffinsforme med smørret og drys dem med de ristede mandler - gem lidt mandler til pynt. Fordel dejen i formene, pynt med mandler og bag de 8 muffins midt i ovnen. Stil dem til afkøling på en bagerist.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 175° - traditionel ovn.

Link til RENR webshop

https://www.renr.dk/produkter/whey-better-blueberry-proteinpulver/

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5950 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,3 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 40 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: