Muffins

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

Klassisk engelske gærdejsmuffins - her med rosiner.

Ingredienser

2 muffins pr. person

Opskriften gælder for 10 personer

  • 150 g smør
  • 2 dl mælk
  • 2 æg
  • 50 g gær
  • 375 g hvedemel (ca. 6½ dl)
  • 5 spsk sukker
  • 3 spsk rosiner

Pensling

  • sammenpisket æg

Sådan gør du

Sådan gør du

Smørret smeltes, mælk, æg og gær røres ud heri med en dejske. Mel, sukker og rosiner tilsættes, og det hele slås godt sammen. Dejen fordeles i 20 smurte linseforme, og stilles til hævning i ca. 10 min. Muffins pensles med sammenpisket æg og bages midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 200°.

Frysetip

Lun dem inden serveringen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 13190 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,8 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 41 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: