Müslistænger
1 timer

Müslistænger

Hjemmelavede müslibarer penslet med chokolade - skønne som eftermiddagssnack, fx i madpakken.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Müslistænger

Hjemmelavede müslibarer penslet med chokolade - skønne som eftermiddagssnack, fx i madpakken.

Opskriften gælder for 24 stk

  • 25 g smør
  • ½ dl honning
  • 250 g mysli med frugt
  • 100 g rørsukker (ca. 1¼ dl)
  • 75 g rosiner (ca. 1¼ dl)
  • 4 spsk hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 150 g flødechokolade

Fremgangsmåde:

Smelt smør og honning ved lav varme. Rør mysli, rørsukker og rosiner ned i blandingen til den hænger nogenlunde sammen. Bland hvedemel med bagepulver og rør det i blandingen. Bred det ud i en franskbrødsform beklædt med bagepapir (ca. 10 x 30 cm). Bag kagen midt i ovnen. Lad kagen hvile ca. 10 min., til den er fast. Smelt chokoladen. Vend kagen ud og fordel chokoladen på undersiden. Lad chokoladen stivne, skær kanterne fra og skær kagen ud i 24 stænger.

Tips

Vend kagen med chokoladen nedad på skærebrættet, når stængerne skal skæres ud.

I stedet for flødechokolade kan man bruge mørk chokolade.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 175°.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 12890 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,4 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 63 %
  • Fedt: 31 %
Print