Müslistænger - Opskrifter - Arla

Müslistænger

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

1 timer

Hjemmelavede müslibarer penslet med chokolade - skønne som eftermiddagssnack, fx i madpakken.

Ingredienser

Opskriften gælder for 24 stk

  • 25 g smør
  • ½ dl honning
  • 250 g mysli med frugt
  • 100 g rørsukker (ca. 1¼ dl)
  • 75 g rosiner (ca. 1¼ dl)
  • 4 spsk hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 150 g flødechokolade

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smør og honning ved lav varme. Rør mysli, rørsukker og rosiner ned i blandingen til den hænger nogenlunde sammen. Bland hvedemel med bagepulver og rør det i blandingen. Bred det ud i en franskbrødsform beklædt med bagepapir (ca. 10 x 30 cm). Bag kagen midt i ovnen. Lad kagen hvile ca. 10 min., til den er fast. Smelt chokoladen. Vend kagen ud og fordel chokoladen på undersiden. Lad chokoladen stivne, skær kanterne fra og skær kagen ud i 24 stænger.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 175°.

Ca. 25 min. ved 175° - traditionel ovn.

Tips

Vend kagen med chokoladen nedad på skærebrættet, når stængerne skal skæres ud.
I stedet for flødechokolade kan man bruge mørk chokolade.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12890 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,4 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 63 %
  • Fedt: 31 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: