Mysli

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

60+ min

Med lækkerhjemmelavet mysli er du sikret en god start på dagen. Rugmel, havregryn og boghvede giver en mættende fornemmelse og er perfekt på yoghurten eller med mælk!

Ingredienser

Antal portioner

  • 150 g grovvalsede havregryn (ca. 3¾ dl)
  • 150 g groft rugmel (ca. 2¾ dl)
  • 150 g hel boghvede (ca. 2 dl)
  • 80 g brun farin (ca. 1½ dl)
  • ¼ tsk fint salt
  • 50 g smør - smeltet
  • 1 dl vand
  • 125 g lyse rosiner (ca. 2 dl)

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland de tørre ingredienser i en skål. Hæld smør og vand i blandingen under omrøring så det bliver godt fordelt. Der må gerne være små klumper i blandingen. Fordel myslien i en bradepande med bagepapir. Tør myslien midt i ovnen og rør i den med jævne mellemrum. Pas især på at kanterne ikke bliver for brune. Lad myslien køle af og vend rosinerne i. Server myslien til fx ymer.

Tip

Myslien kan opbevares i køleskabet ca. 1 uge i et glas med låg.

Tørretid

Ca. 1 time og 15 min. ved 150°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11690 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 49 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 72 %
  • Fedt: 20 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: