Mysli

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

60+ min

Med lækkerhjemmelavet mysli er du sikret en god start på dagen. Rugmel, havregryn og boghvede giver en mættende fornemmelse og er perfekt på yoghurten eller med mælk!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 150 g grovvalsede havregryn (ca. 3¾ dl)
  • 150 g groft rugmel (ca. 2¾ dl)
  • 150 g hel boghvede (ca. 2 dl)
  • 80 g brun farin (ca. 1½ dl)
  • ¼ tsk fint salt
  • 50 g smør - smeltet
  • 1 dl vand
  • 125 g lyse rosiner (ca. 2 dl)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland de tørre ingredienser i en skål. Hæld smør og vand i blandingen under omrøring så det bliver godt fordelt. Der må gerne være små klumper i blandingen. Fordel myslien i en bradepande med bagepapir. Tør myslien midt i ovnen og rør i den med jævne mellemrum. Pas især på at kanterne ikke bliver for brune. Lad myslien køle af og vend rosinerne i. Server myslien til fx ymer.

Tip

Myslien kan opbevares i køleskabet ca. 1 uge i et glas med låg.

Tørretid

Ca. 1 time og 15 min. ved 150°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11690 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 49 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 72 %
  • Fedt: 20 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag