Mysli

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

60+ min

Med lækkerhjemmelavet mysli er du sikret en god start på dagen. Rugmel, havregryn og boghvede giver en mættende fornemmelse og er perfekt på yoghurten eller med mælk!

Ingredienser

Antal portioner

  • 150 g grovvalsede havregryn (ca. 3¾ dl)
  • 150 g groft rugmel (ca. 2¾ dl)
  • 150 g hel boghvede (ca. 2 dl)
  • 80 g brun farin (ca. 1½ dl)
  • ¼ tsk fint salt
  • 50 g smør - smeltet
  • 1 dl vand
  • 125 g lyse rosiner (ca. 2 dl)

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland de tørre ingredienser i en skål. Hæld smør og vand i blandingen under omrøring så det bliver godt fordelt. Der må gerne være små klumper i blandingen. Fordel myslien i en bradepande med bagepapir. Tør myslien midt i ovnen og rør i den med jævne mellemrum. Pas især på at kanterne ikke bliver for brune. Lad myslien køle af og vend rosinerne i. Server myslien til fx ymer.

Tip

Myslien kan opbevares i køleskabet ca. 1 uge i et glas med låg.

Tørretid

Ca. 1 time og 15 min. ved 150°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11690 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 49 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 72 %
  • Fedt: 20 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: