1. Du kan bruge alle slags syrnede mejeriprodukter, mælk og plantedrikke. Kig dog på konsistensen og juster efter om du erstatter med et produkt med tyndere eller tykkere konsistens. 2. Du kan bruge andre slags gryn og flager. 3. Brug fx smagsgivere som sødemidler, søde stødte krydderier, kokos, lakrids- og kakaopulver. 4. Top med andre bær, frisk frugt, revet gulerod, kompot, mos, marmelade, nøddesmør, alle slags nødder og frø, mysli, ristet rugbrød osv. (topping kan også lægges i bunden). Sprød topping kommes først på ved servering.
1218 kJ / 291 kcal
414 kJ / 99 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4,2 g |
Protein: | 28,8 % | 7 g |
Kulhydrat: | 38,4 % | 9,4 g |
Fedt: | 32,8 % | 3,7 g |
Prøv en anden "overnight" med både chiafrø og havregryn.