Nudelsuppe med fisk, frugt og grønt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

15 min

En af de virkelig hurtige: Krydret Thaisuppe (købes færdig) med nudler, havørred eller laks, radiser og æblestykker. Løvstikke giver ekstra smag til suppen.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 125 g risnudler
  • 1 liter kogende vand
  • 1 liter Karolines Køkken® krydret Thaisuppe Krydret thaisuppe 4%
  • 2 dl vand
  • 300 g renset laksefilet eller havørred
  • 4 rødløg i halve ringe (ca. 300 g)
  • 2 æbler i mundrette bidder, fx granny smith (ca. 250 g)
  • 150 g flækkede radiser
  • 1 dl hakkede friske løvstikkeblade eller bredbladet persille
  • 1 tsk groft salt

Tilbehør

  • 200 g ristede, flækkede fuldkornspitabrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom nudlerne i en skål, hæld kogende vand over og lad dem trække i ca. 10 min. Hæld nudlerne i en sigte, brus over med koldt vand og klip dem i mindre stykker.

Bring suppe tilsat vand i kog under omrøring. Skær fisken i tern og kom dem i suppen sammen med løgene. Kog suppen ved kraftig varme og under omrøring i ca. 1 min. Tilsæt nudler, æbler, radiser, løvstikke og salt. Varm suppen igennem og smag til.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10150 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,9 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 29 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag