Nudler med karry og abrikoser

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

1 timer

Dejlig gul ret med en god smag af karry.

Ingredienser

Antal portioner

Stegte kyllingelår

  • 750 g kyllingeoverlår (5-8 stk.)
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 320 g tørrede ægnudler
  • 2¼ liter vand
  • 2¼ tsk groft salt

Pynt

  • kviste af kruspersille

Sådan gør du

Sådan gør du

Stegte kyllingelår

Rens og tør kyllingestykkerne. Læg dem i en lille bradepande og drys med salt og peber. Steg kyllingelårene midt i ovnen.

Kom nudlerne i en gryde med kogende vand tilsat salt. Efter 1-2 min. under omrøring er nudlerne "løst op" og møre uden at være bløde. Tag 2½ dl kogevand fra og hæld nudlerne i en sigte.

Lad imens fedtstoffet blive varm i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt karry og lad det bruse af. Svits løgene i ca. 3 min. Tilsæt abrikoser og svits i yderligere ca. 1 min. Rør de 2½ dl kogevand, fløde og salt i. Bring saucen til kogepunktet under omrøring og smag til. Tag panden af varmen, kom nudlerne i saucen og vend godt rundt. Hæld retten i en varm skål og server den straks sammen med de stegte kyllingelår.

Tip

Retten kan serveres uden kylling - server revet ost til i stedet for.

Stegetid

Ca. 45 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12550 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,6 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 20 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: