Nudler med karry og abrikoser

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

1 timer

Dejlig gul ret med en god smag af karry.

Ingredienser

Antal portioner

Stegte kyllingelår

  • 750 g kyllingeoverlår (5-8 stk.)
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 320 g tørrede ægnudler
  • 2¼ liter vand
  • 2¼ tsk groft salt

Pynt

  • kviste af kruspersille

Sådan gør du

Sådan gør du

Stegte kyllingelår

Rens og tør kyllingestykkerne. Læg dem i en lille bradepande og drys med salt og peber. Steg kyllingelårene midt i ovnen.

Kom nudlerne i en gryde med kogende vand tilsat salt. Efter 1-2 min. under omrøring er nudlerne "løst op" og møre uden at være bløde. Tag 2½ dl kogevand fra og hæld nudlerne i en sigte.

Lad imens fedtstoffet blive varm i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt karry og lad det bruse af. Svits løgene i ca. 3 min. Tilsæt abrikoser og svits i yderligere ca. 1 min. Rør de 2½ dl kogevand, fløde og salt i. Bring saucen til kogepunktet under omrøring og smag til. Tag panden af varmen, kom nudlerne i saucen og vend godt rundt. Hæld retten i en varm skål og server den straks sammen med de stegte kyllingelår.

Tip

Retten kan serveres uden kylling - server revet ost til i stedet for.

Stegetid

Ca. 45 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12550 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,6 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 20 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: