Nudler med karry og abrikoser

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

1 timer

Dejlig gul ret med en god smag af karry.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

Stegte kyllingelår

  • 750 g kyllingeoverlår (5-8 stk.)
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 320 g tørrede ægnudler
  • 2¼ liter vand
  • 2¼ tsk groft salt

Pynt

  • kviste af kruspersille

Sådan gør du

Sådan gør du

Stegte kyllingelår

Rens og tør kyllingestykkerne. Læg dem i en lille bradepande og drys med salt og peber. Steg kyllingelårene midt i ovnen.

Kom nudlerne i en gryde med kogende vand tilsat salt. Efter 1-2 min. under omrøring er nudlerne "løst op" og møre uden at være bløde. Tag 2½ dl kogevand fra og hæld nudlerne i en sigte.

Lad imens fedtstoffet blive varm i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt karry og lad det bruse af. Svits løgene i ca. 3 min. Tilsæt abrikoser og svits i yderligere ca. 1 min. Rør de 2½ dl kogevand, fløde og salt i. Bring saucen til kogepunktet under omrøring og smag til. Tag panden af varmen, kom nudlerne i saucen og vend godt rundt. Hæld retten i en varm skål og server den straks sammen med de stegte kyllingelår.

Tip

Retten kan serveres uden kylling - server revet ost til i stedet for.

Stegetid

Ca. 45 min. ved 200°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12550 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,6 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 20 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag