Nye rødbeder med peberrod og smør

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Prøv denne lækre forret med nye rødbeder med peberrod og smør. Den er simpel, let og frisk - prøv den!

Ingredienser

Antal portioner

  • 9 små nye rødbeder
  • 1 liter vand
  • 1 tsk groft salt
  • 50 g koldt smør
  • 1 spsk fintrevet peberrod
  • 4 spsk karse

Tilbehør

  • 100 g flutes

Sådan gør du

Sådan gør du

Skyl rødbederne grundigt og kom dem i en gryde med vand og salt. Bring det i kog og kog rødbederne ved svag varme og under låg i ca. 25 min. eller til de er møre. Hæld kogevandet fra rødbederne og skyl dem hurtigt i koldt vand. Skær stilkender og rodspidser af og fjern skrællen.

Ved serveringen

Del de varme rødbeder i kvarte og anret dem på 4 portionstallerkener sammen med koldt smør, peberrod og karse.

Tip

De varme rødbeder kan serveres som forret eller som tilbehør til en grillstegt hakkebøf, stegte koteletter eller frikadeller.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3780 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,3 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 44 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: