Nye rødbeder med peberrod og smør

Bedømmelse

(0 vurderinger)

45 min

Prøv denne lækre forret med nye rødbeder med peberrod og smør. Den er simpel, let og frisk - prøv den!

Ingredienser

Antal portioner
  • 9 små nye rødbeder
  • 1 liter vand
  • 1 tsk groft salt
  • 50 g koldt smør
  • 1 spsk fintrevet peberrod
  • 4 spsk karse

Tilbehør

  • 100 g flutes

Sådan gør du

Sådan gør du

Skyl rødbederne grundigt og kom dem i en gryde med vand og salt. Bring det i kog og kog rødbederne ved svag varme og under låg i ca. 25 min. eller til de er møre. Hæld kogevandet fra rødbederne og skyl dem hurtigt i koldt vand. Skær stilkender og rodspidser af og fjern skrællen.

Ved serveringen

Del de varme rødbeder i kvarte og anret dem på 4 portionstallerkener sammen med koldt smør, peberrod og karse.

Tip

De varme rødbeder kan serveres som forret eller som tilbehør til en grillstegt hakkebøf, stegte koteletter eller frikadeller.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3780 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,3 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 44 %

Print

Kilde: