Oksegryde med appelsindressing

Nøglehulsmærket opskrift

Oksegryde med appelsindressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

30 min

Nøglehulsmærket opskrift

Prøv det salte køkken med et tvist af citrus.

Ingredienser

Antal portioner

Appelsindressing

  • 1 spsk koldpresset rapskimolie
  • 400 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 4 gulerødder i bidder
  • 4 zittauerløg i både
  • 1½ spsk finthakket rød chilipeber
  • 1 appelsinskal (usprøjtet) (ca. 2 x 20 cm)
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • friske korianderblade

Tilbehør

  • 400 g tørret spaghetti, fx fuldkorn
  • sød chilisauce

Sådan gør du

Sådan gør du

Appelsindressing

Vend alle ingredienserne sammen og stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Lad imens olien blive varm i en tykbundet gryde. Steg kødet ca. 4 min., til det smuldrer og skifter farve. Tilsæt resten af ingredienserne og kog retten ved jævn varme og under låg i ca. 10 min. Smag til.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11990 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 52,6 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 18 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: