Oksegryde med appelsindressing

Nøglehulsmærket opskrift

Oksegryde med appelsindressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

30 min

Nøglehulsmærket opskrift

Prøv det salte køkken med et tvist af citrus.

Ingredienser

Antal portioner

Appelsindressing

  • 1 spsk koldpresset rapskimolie
  • 400 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 4 gulerødder i bidder
  • 4 zittauerløg i både
  • 1½ spsk finthakket rød chilipeber
  • 1 appelsinskal (usprøjtet) (ca. 2 x 20 cm)
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • friske korianderblade

Tilbehør

  • 400 g tørret spaghetti, fx fuldkorn
  • sød chilisauce

Sådan gør du

Sådan gør du

Appelsindressing

Vend alle ingredienserne sammen og stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Lad imens olien blive varm i en tykbundet gryde. Steg kødet ca. 4 min., til det smuldrer og skifter farve. Tilsæt resten af ingredienserne og kog retten ved jævn varme og under låg i ca. 10 min. Smag til.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11990 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 52,6 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 18 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: