Oksemørbrad med rødvinssauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

45 min

En skøn klassiker fuld af god smag. Velegnet når der skal kræses lidt ekstra.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 100 g skalotteløg
  • 50 g smør
  • 500 g oksemørbrad
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 25 g smør
  • 125 g champignoner i skiver
  • 1 dl rødvin
  • 2 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38% Piskefløde 38%
  • ¼ tsk groft salt
  • 1 kulør

Tilbehør

  • 375 g grøntsager, fx gulerødder og haricots verts
  • 1 kg pommes frites

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Løgene pilles, skæres i kvarte og svitses i en pande i smør. Tages op. Oksemørbraden befries for sener, skæres i 4 skiver, der bankes let med hånden. Krydres med salt og peber og steges i letbrunet smør, ca. 3 min. på hver side. Kødet tages op og holdes varmt. Løgene lægges tilbage i panden sammen med champignoner, hvorefter rødvin og piskefløde tilsættes, og det hele koger ca. 5 min., eller til den er jævn. Smages til med salt og tilsættes kulør.

Sådan redder du en sovs, der er for salt

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 24180 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 44 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 55 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag