Oksestrimler i olivensauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

30 min

Lækker pasta ret med smag af oliven, kapers og Italien...

Ingredienser

Antal portioner

  • ½ tsk rapsolie
  • 500 g wokstrimler af okseklump
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Olivensauce

  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • 400 g tørret pasta, fx spaghetti
  • 3 grønne squash i lange strimler

Pynt

  • hakket bredbladet persille

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad olien blive varm i en pande og brun halvdelen af kødet i ca. 2 min. Tag kødet af panden og brun resten af kødet. Drys strimlerne med salt og peber og hold dem varme.

Olivensauce

Kom fløde, kapers, citronskal, hvidløg, oliven og salt i panden. Bring saucen i kog og smag den til.

Bring imens vand tilsat salt i kog i en stor gryde. Kog pastaen 8-10 min. til den er mør, men ikke blød. Kom squashstrimlerne ned i vandet til pastaen og hæld straks det hele til afdrypning.

Ved serveringen

Varm wokstrimlerne i saucen. Anret pasta og squash i en stor varm skål. Server oksestrimler i olivensauce ved siden af.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10501 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 21 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: