Oksestrimler i olivensauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

30 min

Lækker pasta ret med smag af oliven, kapers og Italien...

Ingredienser

Antal portioner

  • ½ tsk rapsolie
  • 500 g wokstrimler af okseklump
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Olivensauce

  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • 400 g tørret pasta, fx spaghetti
  • 3 grønne squash i lange strimler

Pynt

  • hakket bredbladet persille

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad olien blive varm i en pande og brun halvdelen af kødet i ca. 2 min. Tag kødet af panden og brun resten af kødet. Drys strimlerne med salt og peber og hold dem varme.

Olivensauce

Kom fløde, kapers, citronskal, hvidløg, oliven og salt i panden. Bring saucen i kog og smag den til.

Bring imens vand tilsat salt i kog i en stor gryde. Kog pastaen 8-10 min. til den er mør, men ikke blød. Kom squashstrimlerne ned i vandet til pastaen og hæld straks det hele til afdrypning.

Ved serveringen

Varm wokstrimlerne i saucen. Anret pasta og squash i en stor varm skål. Server oksestrimler i olivensauce ved siden af.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10501 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 21 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: