Oksestrimler til bearnaisesauce
45 min

Oksestrimler til bearnaisesauce

Oksekød og bearnaisesauce -det er et godt match...
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Oksestrimler til bearnaisesauce

Oksekød og bearnaisesauce -det er et godt match...

Antal portioner
  • 15 g smør
  • 400 g wokstrimler af okseklump
  • 10 rødløg i både
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • ½ liter blade af bredbladet persille

Tilbehør

  • 1 kg pillede, kogte kartofler

Fremgangsmåde:

Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en sauterpande. Brun halvdelen af kødet i ca. 4 min. Tag det op. Brun resten af kødet i resten af smørret på samme måde. Tag også dette kød op. Kom løgene i panden og svits dem i ca. 5 min. Kom det stegte kød tilbage i panden sammen med salt, peber og persilleblade. Varm hurtigt retten igennem under omrøring og smag til.

Kom imens bearnaisesaucen i en tykbundet gryde. Bring saucen i kog under omrøring og server den sammen med oksestrimler, løg og kartofler.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9920 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,8 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 30 %
Print