Oliemarinerede oliven og artiskokker

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Enkelt som mellemmåltid, snack eller tilbehør - server med lunt brød og ostestave.

Ingredienser

Antal portioner

  • 150 g artiskokhjerter i olie
  • 100 g sorte oliven med sten, fx nicoise
  • 1 spsk groftrevet citronskal (usprøjtet)

Sådan gør du

Sådan gør du

Del artiskokhjerterne i kvarte og vend dem sammen med 2 spsk af olien de ligger i, oliven og citronskal. Stil blandingen tildækket i køleskabet i ca. 15 min.

Ved serveringen

Tag osten ud af køleskabet ca. ½ time inden servering. Skær den evt. ud i bidder. Lun brødet og server oliemarinerede oliven og artiskokhjerter til.

Du kan også bruge artiskokker fra dåse og olivenolie.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6580 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,4 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 18 %
  • Fedt: 69 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: