Oliemarinerede oliven og artiskokker

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Enkelt som mellemmåltid, snack eller tilbehør - server med lunt brød og ostestave.

Ingredienser

Antal portioner

  • 150 g artiskokhjerter i olie
  • 100 g sorte oliven med sten, fx nicoise
  • 1 spsk groftrevet citronskal (usprøjtet)

Sådan gør du

Sådan gør du

Del artiskokhjerterne i kvarte og vend dem sammen med 2 spsk af olien de ligger i, oliven og citronskal. Stil blandingen tildækket i køleskabet i ca. 15 min.

Ved serveringen

Tag osten ud af køleskabet ca. ½ time inden servering. Skær den evt. ud i bidder. Lun brødet og server oliemarinerede oliven og artiskokhjerter til.

Du kan også bruge artiskokker fra dåse og olivenolie.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6580 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,4 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 18 %
  • Fedt: 69 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: