Olivensalsa
15 min

Olivensalsa

Smager godt til gul ost eller friskost naturel sammen med et godt trykke knækbrød. Kan også serveres til stegt kød.
Bedømmelse (8 vurderinger)

Min bedømmelse:

Olivensalsa

Smager godt til gul ost eller friskost naturel sammen med et godt trykke knækbrød. Kan også serveres til stegt kød.

Antal portioner
  • 75 g hakket sorte og grønne oliven uden sten
  • 1 lille hakket fed hvidløg
  • 50 g finthakkede soltørrede tomater
  • ¼ dl pinjekerner
  • ¼ dl olivenolie
  • ½ tsk finthakkede friske rosmarinblade eller timian
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Bland oliven sammen med de øvrige ingredienser og smag til.

Tips

Olivensalsaen smager godt til en mild gul ost eller en flødeost naturel. Server sammen med et stykke godt knækbrød.

Olivensalsa kan du også bruge til et stykke stegt kød, fx kylling eller svinekød.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 1860 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,2 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 56 %
Print