Olivensalsa

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

15 min

Smager godt til gul ost eller friskost naturel sammen med et godt trykke knækbrød. Kan også serveres til stegt kød.

Ingredienser

Antal portioner

  • 75 g hakket sorte og grønne oliven uden sten
  • 1 lille hakket fed hvidløg
  • 50 g finthakkede soltørrede tomater
  • ¼ dl pinjekerner
  • ¼ dl olivenolie
  • ½ tsk finthakkede friske rosmarinblade eller timian
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland oliven sammen med de øvrige ingredienser og smag til.

Tips

Olivensalsaen smager godt til en mild gul ost eller en flødeost naturel. Server sammen med et stykke godt knækbrød.

Olivensalsa kan du også bruge til et stykke stegt kød, fx kylling eller svinekød.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 1860 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,2 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 56 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: