Oliventapenade med fraiche - Opskrifter - Arla

Oliventapenade med fraiche

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

15 min

En klassisk oliventapenade indeholder ikke mejeri, men i dette tilfælde er fraichen med til at afrunde smagen af de kraftige oliven.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad fedtstoffet blive varmt i en pande ved kraftig varme uden at det bruner. Svits løg og timian i ca. 1 min. og vend det sammen med de hakkede oliven. Lad blandingen køle lidt af og vend fraichen, salt og peber i og smag til.

Tips

Anvendes som dip til grønsagssnacks, på ristet brød eller vendes rundt i friskkogt pasta.

Tapenaden kan holde sig tildækket i køleskabet i 4-5 dage.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 1370 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,9 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 10 %
  • Fedt: 85 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: