Oliventapenade med fraiche

Bedømmelse

(10 vurderinger)

15 min

En klassisk oliventapenade indeholder ikke mejeri, men i dette tilfælde er fraichen med til at afrunde smagen af de kraftige oliven.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad fedtstoffet blive varmt i en pande ved kraftig varme uden at det bruner. Svits løg og timian i ca. 1 min. og vend det sammen med de hakkede oliven. Lad blandingen køle lidt af og vend fraichen, salt og peber i og smag til.

Tips

Anvendes som dip til grønsagssnacks, på ristet brød eller vendes rundt i friskkogt pasta.

Tapenaden kan holde sig tildækket i køleskabet i 4-5 dage.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 1370 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,9 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 10 %
  • Fedt: 85 %

Print

Kilde: