Oliventapenade med fraiche

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

15 min

En klassisk oliventapenade indeholder ikke mejeri, men i dette tilfælde er fraichen med til at afrunde smagen af de kraftige oliven.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad fedtstoffet blive varmt i en pande ved kraftig varme uden at det bruner. Svits løg og timian i ca. 1 min. og vend det sammen med de hakkede oliven. Lad blandingen køle lidt af og vend fraichen, salt og peber i og smag til.

Tips

Anvendes som dip til grønsagssnacks, på ristet brød eller vendes rundt i friskkogt pasta.

Tapenaden kan holde sig tildækket i køleskabet i 4-5 dage.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 1370 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,9 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 10 %
  • Fedt: 85 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag