Hvem er Karolines Køkken

Hvem er vi?

I Arla Karolines Køkken® er vi 7 ”madtosser” med dyb interesse for råvarer og madlavning. Vi udvikler opskrifter og med alt, der relaterer hertil - af kommunikation, sundhed, bæredygtighed, sæson, madlavning, fællesskab og samvær omkring måltidet. Og vi laver faktisk mad! Vi sidder ikke bare ved et skrivebord og redigerer opskrifter eller teoretiserer os til, hvad der smager godt, eller hvor lang tid svamperisottoen skal simre. Vi har fingrene dybt nede i bolledejen og udvikler og tester alle vores ideer i køkkenet – ned i mindste detalje og indtil opskriften er godkendt. Vi arbejder tæt sammen som et team, drøfter ideer og smager på retterne i fællesskab – og samtidig har vi hver vores særlige kompetence og ansvar.
Kok, opskriftudvikler og foodstylist.

Anders Kleemeyer Kiil

Anders er uddannet både professionsbachelor i ernæring og sundhed - og kok. Han udvikler masser af inspirerende opskrifter og er desuden den, der søger for at alle vores opskrifter styles og fotograferes så maden tager sig godt ud – uden at der gribes til fup og fiduser, og uden at jordforbindelsen mistes. Mad er mad, og skal efter vores mening også se sådan ud på billeder.
Anders’ valg af signaturret faldt på: 

Kok, opskriftudvikler og foodstylist - Anders Kleemeyer Kiil
Forbrugerrådgiver og opskriftsekspert

Mette Lebeck

Mette, som er ernærings- og husholdningsøkonom,  svarer kyndigt på et hav af spørgsmål fra engagerede forbrugere, der ringer eller skriver til os med spørgsmål om og kommentarer til vores opskrifter, mejeriprodukter eller andre råvarer. Hun sørger også for, at alle de opskrifter opdateres, temaer sættes op og ajourføres – og ikke mindst er tilgængelige på karolineskøkken.dk. Mette lægger også masser af kræfter i at koordinere såvel store events som Food Festival i Aarhus og Arla Food Fest i København, som mindre aktiviteter ude og hjemme.

Mette er vores kagefreak og derfor blev hendes signaturret i Meget mere Alle tiders Karoline en kær mosters uforglemmelige:

Forbrugerrådgiver og opskriftsekspert- Mette Lebeck

Bente Brink Csösz

Bente er absolut den i Arla Karolines Køkken®, der går flest skridt på en dag. Hun sørger for at alt fungerer, at skabe og skuffer er fyldte, og alt står snorlige i de 4 køkkener hver dag. Hun køber ind til kollegernes opskriftsafprøvninger, vasker op og gør rent. Det er også Bente, der bager boller til marketingafdelingens fredagsmorgenmøde – uden opskrift og med brug af overskydende mejeri, frugt og korn. Så her er NÆSTEN Bentes signaturopskrift:

 
Bente Brink Csösz

Tina Pultz Møller

Tina er uddannet prof. bachelor i ernæring & sundhed og multimediedesigner – og hun håndterer både InDesign og gryderne i køkkenet. Tina tager sig af grafiske opgaver og opdatering af opskrifter og artikler i Arla Karolines Køkken®s database. Og så er hun i køkkenet, når der skal testes opskrifter, og springer til, når der brug for ekstra hænder til diverse opgaver.

Tina er vild med snegle – mest dem med masser af smør, sukker og kanel og hendes signaturopskrift er derfor:

 
Tina Pultz Møller

Arbejdet i køkkenet

Opskrifterne på arla.dk er udviklet og godkendt i et rigtigt køkken! Læs mere om køkkenet og om det omhyggelige arbejde, der ligger bag hver enkelt opskrift.