Omeletrulle med østershatte, kryddersalat og tomatchutney

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Smagfuld forret som kan serveres med groft brød. Kan nydes både lun eller afkølet.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æg, madlavningsfløde, salt og peber sammen. Lad lidt af olien blive varme i en pande og steg 4 tynde omeletter ca. 15-20 cm i diameter eller én stor omelet. Vend omeletterne ud på et stykke bagepapir. Steg østershattene i lidt olivenolie og vend dem sammen med krydderurter, spinat, oliven og ost til en salat. Læg salaten på omeletterne og rul dem sammen. Kom lidt chutney og salat ovenpå omeletrullerne. Pynt og server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8330 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,9 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 57 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: