Omeletrulle med østershatte, kryddersalat og tomatchutney
30 min

Omeletrulle med østershatte, kryddersalat og tomatchutney

Smagfuld forret som kan serveres med groft brød. Kan nydes både lun eller afkølet.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Omeletrulle med østershatte, kryddersalat og tomatchutney

Smagfuld forret som kan serveres med groft brød. Kan nydes både lun eller afkølet.

Antal portioner

Fremgangsmåde:

Pisk æg, madlavningsfløde, salt og peber sammen. Lad lidt af olien blive varme i en pande og steg 4 tynde omeletter ca. 15-20 cm i diameter eller én stor omelet. Vend omeletterne ud på et stykke bagepapir. Steg østershattene i lidt olivenolie og vend dem sammen med krydderurter, spinat, oliven og ost til en salat. Læg salaten på omeletterne og rul dem sammen. Kom lidt chutney og salat ovenpå omeletrullerne. Pynt og server straks.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8330 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,9 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 57 %
Print