Omeletrulle med østershatte, kryddersalat og tomatchutney

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Smagfuld forret som kan serveres med groft brød. Kan nydes både lun eller afkølet.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æg, madlavningsfløde, salt og peber sammen. Lad lidt af olien blive varme i en pande og steg 4 tynde omeletter ca. 15-20 cm i diameter eller én stor omelet. Vend omeletterne ud på et stykke bagepapir. Steg østershattene i lidt olivenolie og vend dem sammen med krydderurter, spinat, oliven og ost til en salat. Læg salaten på omeletterne og rul dem sammen. Kom lidt chutney og salat ovenpå omeletrullerne. Pynt og server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8330 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,9 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 57 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: