Karrysuppe med tun

Bedømmelse

(16 vurderinger)

15 min

Nem aftensmad! En færdigkøbt karrysuppe peppet op med tun og salat.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld tun til afdrypning i en sigte. Varm imens suppen op til kogepunktet under omrøring. Fordel tunfisken i 4 suppeskåle, hæld den varme suppe over, pynt med strimlet icebergsalat og server med brød til.

Tip

Suppen kan også serveres med rød peberfrugt eller kogte risnudler og friske koriander.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7350 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,3 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 27 %

Kilde: