Karrysuppe med tun

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(16 vurderinger)

15 min

Nem aftensmad! En færdigkøbt karrysuppe peppet op med tun og salat.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld tun til afdrypning i en sigte. Varm imens suppen op til kogepunktet under omrøring. Fordel tunfisken i 4 suppeskåle, hæld den varme suppe over, pynt med strimlet icebergsalat og server med brød til.

Tip

Suppen kan også serveres med rød peberfrugt eller kogte risnudler og friske koriander.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7350 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,3 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: