Ost med grillet honningmelon og abrikoser i portvin

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Frisk og flot dessert med masser af sødme.

Ingredienser

Antal portioner

  • 12 tørrede abrikoser
  • 1 fed hvidløg
  • 3 stilke frisk timian, grofthakkede
  • 3 dl hvid portvin
  • 200 g honningmelon skåret i 4 lige store stykker
  • 1 spsk sirup
  • ½ tsk groft salt

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad abrikoser, hvidløg og timian simre i portvinen ved svag varme, til vinen karamelliserer, ca. ½ time.

Grill melonstykkerne på en pande eller i ovnen, ca. 1 min. på hver side. Rør sirup og salt godt sammen og hæld det over melonstykkerne.

Anret osten med de lune abrikoser og den grillede melon, og server straks sammen med lagen fra abrikoserne.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4460 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,4 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 45 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: