Ost med honning og sharonfrugt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

15 min

Husk at tage osten ud af køleskabet ca. 1 time før servering. Så smager osten bedst!

Ingredienser

Antal portioner

  • 225 g Høng® Klosterkrone
  • 100 g Arla Klovborg® Havarti 38% (60+)
  • 18 friske dadler
  • 3 sharonfrugter
  • 6 tsk akaciehonning

Tilbehør:

  • 150g flute

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær blå- og hvidskimmelosten i 12 trekanter.

Skær Havarti osten igennem, så der bliver 2 tykke skiver. Del hver skive i 6 trekanter.

Skyl dadler og sharonfrugter og dup dem tørre med køkkenrulle. Fjern blomsterne på sharonfrugterne og skær hver frugt i mindre både.

Anret ostene sammen med frugten på 6 portionstallerkener.

Ved serveringen

Fordel akaciehonning over blå- og hvidskimmelosten.

Tips

Ost med honning og sharonfrugt kan anrettes i god tid og stilles tildækket i køleskabet, dog uden honning. Sharonfrugter kan erstattes af friske pærer. Retten skal stå ved stuetemperatur 1 time før servering.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,1 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 42 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: